Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Lucka: a aky je tvoj ciel? fakt tych 58?
a u mna to aj tak vychadza, ze toho 30. alebo 31. mam akurat tak tri dni PO kramoch takze to je idealne u mna sa vazit prave vtedy
no vazit sa pred menstruaciou je uplna blbost, lebo to mozes mat o 1-2kg viac aj v mierach o 1-2cm viac...to sa vobec neoplati, budes iba depkarcit. Odvaz sa az PO menstruacii nejake dva-tri dni PO...to bude realne. Ja sa vazim uz len raz za mesiac, takze ja az 30.09. u mna to castejsie nema vyznam, lebo u mna je maximum co za mesiac dam dole tak max.1kg a 1cm.
Lucka - no je to v tom ze na seba kladies moc vysoke naroky a do toho este rodicia, mne zasa mama stale hovori ze som pekna naco chudnem a ze to prehanam.
Treba zvolnit tempo a uzivat si zivota. Podla mna by si sa mala vazit az po menzese, ked sa ti odplavi vsetka voda.
A s tou menstruaciou a vazenim,mam sa vazit ked mam buduci stvrtok menstruaciu?Alebo kedy to bude podla Vas vhodne?Napr.az 22.9?
Vsetky ste zlate,dakujem,cenim si to.Mozno je problem preco rychlejsie nechudnem v strese,v tom,ze od seba ocakavam vzdy viac.Tak ako som vravela,ked budem vazit 62kg,budem chciet 60kg,ked 60kg budem chciet 58kg a nikdy nebudem spokojna :-)
Ale nie,teraz uz vazne ked sa dostanem s vahou na 63kg,pas 70cm,boky 98cm,tak budem na seba hrda.
A rodicia maju velky podiel na vyzore svojich deti.Mozno sa to nezda,ale je to tak.Moja mamka je schopna plakat a nadavar mi,ci sa nevidim v zrkadle.No a ja potom reagujem rovnako,ked mi aj teraz povie,ze som tucna.Tak jednoducho si poviem,ze musim chudnut stale viac.Ale to je jedno,je fajn,ze sa neuspokojim so svojou vahou a dalej chudnem :-)
moje telo urobilo to, ked som bola pod tlakom a v strese z chudnutia, ze mi 10 dni zadrzalo 1,5kg vody a vyzerala som ako balon, odkedy som sa vypla, vsetko odislo.......psychika a telo su silnejsie ako si myslime
Lucka :) V tich rodicoch mas zase pravdu - nechapem, ked vidim mamicku s dietatkom a to dieta nechodi este ani do skoly ale je uz obezne. Preco ta maminka s tym nieco nerobi??? Moja byvala spoluziacka bola obezna, ale fakt ze obezna... Na zakladnej skole vazila skoro 100kg. A obvinovala z toho rodicov.
Mna tiez maminka naviedla k tomu, nech so sebou nieco robim. Ale kedze vidia, ze sa snazim, tak ma teraz casto chvalia, co ma velmi tesi...
lucka, tak potom uz naozaj vidim jediny dovod v tom, ze si stale pod tlakom, v strese, neuzivas si to a pod... aj to moze byt dovodom, psychika je silnejsi pan ako si myslis... ja ti napriklad nepoviem nechudni pod 59kg... vlastne aku mas vysku? ja mam 171 a teraz 59, som dala kilecko dole od minuleho tyzdna a som v pohode a chcem este kusok, no pravidelne laborujem nad svojim bmi, porovnavam ako vyzeram a rozmyslam tak aby som to neprehnala, lebo aj podvyziva je zla, ale to mi zatial nehrozi, lebo bmi je normal do 19 a ja mam stale 20,8... ale samozrejme riesim aj to aby som to neprehnala, no to si ty vies zhodnotit, lebo tusim si nizsia odo mna, nie?
Lucka: baby maju uplnu pravdu, telo je prilis inteligentne a neda sa s nim vybabrat...telo je silnejsie ako ty a robi si co chce ono, to musis pochopit, proti prirode nemozes ist! a hlavou proti muru uz vobec nie!
ked telu dodas vsetky ziviny, das mu oddych ktory nutne potrebuje (boze ved cvicit kazdy den tak dlho a tak narocne cviky...to je hrozne namahave) a ked mu obcas pravidelne dodas aj malu sladkost, bude vediet ze nema dovod ukladat tuky alebo ich len tazko pustat
ty svoje telo doslova bicujes, ja sa mu vobec necudujem ze ti kladie odpor a robi aspon to, ze spomaluje chudnutie aby ti doslo ze robis niekde chybu (teda ze prehanas, si prilis prisna na seba, blokujes samu seba, brzdis sa!)
vezmi si male dieta, ked nan budes stale prisna, tlacit, kricat, vycitat mu, tak bude zakriknute a bude ustrachane napäte sediet v kute ALEBO ti bude robit naschval napriek a bude zle, ked mu nechas istu volnot a pochvalis ho za kazdy uspech a doprajes mu obcas aj nieco fajne, nejaky prijemny zazitok bude napredovat ovela rychlejsie! a tak nejak je to aj s tvojim telom, vsak si psycholog VIES to vsetko, si na seba prilis tvrda a TAM je ten kluc
no a k mojmu LUXUSNEMU ZADKU :-DDD tak mam 96,5cm ALE mam NELUXUSNY PAS :-DDD 75cm takze......sme vyrovnane, vy mate pasy okolo 70cm...co by som za to dala!