Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Juchu : dakujem si zlata.Ja Vas tu nechcem zatazovat svojimi hlupostami,prepacte.
isabella : ale ved ja jem 5x denne,normalne jedla.Nie ze ranajky banan,desiata slivka,obed zeleninovy salat atd. :-) normalne jem,to ze nejem sladke nic neznamena.Nepotrebujem sladke,lebo mi to nic neda,len kcal naviac.Neviem preco by si malo telo nieco ukladat,ked dostava pravidelnu stravu,nehladuje.
A ohladom mojich rodicov?No oni su take modelkovske fitness typy :-) takze ich stve ked som ja tucna,je to normalne.Mna to niekedy motivuje ked na mna kricia,ze som tucna,niekedy demotivuje ale lepsie ze maju zaujem ako vyzeram ako keby ma nechali prejest sa do obezity :-)
Lucka maoam ma pravdu... Mozno je to v nasej psychickej pohode.. Nebranim sa zubami nechtami prehreskom - napr. teraz som mala na desiatu keksik a 2 pohare dzusu :D
Mozno prave to sladke startuje metabolizmus, ja neviem..
Ale mozno a to je hlavne lucka - my sa tesime z kazdeho kilecka, sme na seba hrde... A nie sme k sebe take prisne ako ty... Mozno, ze len ty sa vidis tak negativne, vsak aj my mame este tuky (teda ja urcite) ale s tymi tukmi sa netrapim, lebo ak to pojde takto dalej raz urcite zmiznu. Ci o mesiac ci o rok, to je fuk.. Pre mna je hlavne to, ze sa netyram a v podstate ani dako nepocitujem, ze chudnem. Co je super, lebo sa takymto sposobom mozem stravovat cely zivot - a ziaden jojo mi nehrozi :D
Maoam : neprehanaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Moja mamka ma 165cm a boky ma 95 a nema ziadny zadok.Nie si vobec nizka,je to normalna vyska na zenu.A zadok mas malicky,96 cm vobec nie je vela.Keby si mala 90 cm zadok,tak nemas ziadny,len kosti.
Kocky Vy mi hovorite,nechudni pod 59kg,staci Ti tolko a tolko a Vy ste pritom uz krasne stihle podla mier urcite,Maoam ma luxusny zadok a dalej chudnete.
Ved uznajte mat take miery ako ja,to je hrozne :-) no viem,ze som tucna,ale musim ist dalej pracvovat na sebe,cvicit,ziadne sladkosti a uvidime.Dnes mam hroznu naladu,som na seba nahnevana,vobec sa mi nedari.
maoam aj ja si myslim, ze jej telo ma nedostatok energie a potom uklada co sa da, lebo mu nic nedopraje, ja si dam napriklad nieco sladke kazdy den :-D
lucka, tak ty si sa nepoucila, ja ti poviem, ze som si na 80% ista, ze chudnutie si blokujes svojim negativistickym postojom a take ako vylucit mlieko z kavy, lebo skryte kalorie, bla bla bla, taketo kecy neberiem, ja si dam aj sladke, ked mam chut, aj slane, menej, nezjem cely balicek, ale napriek tomu nemam problem schudnut, som sa momentalne rozhodla este trocha schudnut tak som sa na to dala a zrovna dnes som sa vazila a merala a spokojnost a ked si spokojna tak to pojde... a co ti tvoji rodicia? ako ta nejak deptaju?
plus to ze ty si nedoprajes ani sladkost, nic...vycitas si nejaku jablkovu nutelu raz za mesiac...vobec by ma neprekvapilo, keby to bolo tak, ze tvoje telo uklada co moze
Podla mna je to aj tym, ze to baby beru lezernejsie a netrapia sa tak, ani necvicia kazdy den tak vela ako ty.
Proste tvoje telo ma prilis malo oddychu a preto pomalsie chudne.
Stavim sa, ze keby si cvicila len 3-4x do tyzdna, slo by ti to rychlejsie. Napätie a stres a nadmerna fyzicka namaha vedia velmi spomalit az zastavit chudnutie.
96,5 :-D a na 165cm je akurat, vobec nie je maly. Maly by bol keby som mala 90-91 lebo som dost nizka.
Kock& :-) ale ved Vy chudnete ovela viac ako ja a aj tak ste uz stihle.Ja nejako stale mam na sebe vela tuku :-) Nechcem hladovat,viem,ze tak by som zhodil ovela rychlejsie,ale trosku ma depta ked cvicim,5x denn sa zdravo stravujem a Vy tu uz vsetky mate krasne miery na Vasu vysku.Uz len doladujete nejake chybicky krasy.Ja este stale bojujem s tukom,ktory potrebujem zhodit :-(