Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Luckatucka

Maoam : fakt sa kazdy mesiac fotis?No teda,to je urcite pre Teba motivacia.Ja som tomu nejako nevenoval pozornos,fotit sa kazdy mesiac.Ale asi je to fakt dobre.No a teraz neviem ci ma zmysel odfotit sa.
Ja mam na obed varene paradajky,karfiol,zapecene v rure s tofu.No uvidim ako to bude chutit.

Maoam

Lucka: no mama to je iny pripad, ale otec mi povedal, ze netreba :-) ale on ma nikdy nedrbal za vyzor, mama by zavidela, kebyze som stihla, tak preto nechce aby som chudla

lowlow: ano ja mam fotky kazdy mesiac si robim jednu

lowlow

ahote mate niekto postupne foto ako ste sa menili, ti co ste to zacali? inak je to p90x aj v slovencine alebo cestine? myslim knihy alebo nejaky dubing? ak nie neva po eng viem ale nie az tak slavne :)

Luckatucka

isabella,Maoam : no ale ked Vam najblizsia rodina hovori,ze naco chudnete,ze ste chude tak na tom pravda urcite bude.Ja som este od nikoho nepocula uz nechudni si stihla :-) to musi byt krasny pocit.

Luckatucka

Maoam : neviem,zatial som si dala najblizsi ciel 62kg,pas 70cm,boky 98cm.Potom uvidim ako sa budem citit,vyzerat a dam si dalsi ciel.

Maoam

Carey: pizzzzaaaaaaaaa boze ja mam tiez hroznu c hut na pizzu so sampinonmi, paradajkami a dvojitym syrom achhhhh

Isabella: presne, poznam :-DDD hned vykrmuju co, mame radsej tiez nic nepoviem lebo by som si vypocula hned by mi zakazala chudnut

isabella

no co sa rodicov tyka, tak nastastie s nimi nebyvam, no aj tak musim v podstate tajit, ze chcem este trocha zhodit, oni su divni, idu mi to pomaly zakazovat a vzdy ked k nim pridem sa ma snazia naladovat samym nezdravym jedlom co oni varievaju, na akom som vyrastla a kvoli ktoremu som vzdy vyzerala tak ako som vyzerala, je sice dobre ak ta podporia, no buzerovat by ta nemali