Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Luckatucka

xdanielax : ahoj,jej no mily chalan :-) ale urcite to nepovedal len tak,lebo muzi v takychto veciach neklamu.Co mas dnes dobre na obed?
Maoam : jaj tak dat dole z 59kg na 56kg bude pre Teba v pohode do novembra,aj ked vravis,ze chudnes pomaly,myslim si ze to dokazes.

xdanielax

Ahoj baby! :)

tak v prvom rade carey - gratulujem! tie cm ti super ubudaju, myslim ze musis uz byt aj spokojna s tym ako vyzeras :)) a tie proteinove tycinky urcite vyskusam, aj ked nerada peciem, myslim ze to bude stat za to ;-)

Zlate, ze ste napisali, ako vyzerate, ja si vas vzdy predstavujem :D to akoby som citala knihu alebo tak.
Maoam, tebe som tipovala tmave vlasy a urcite nie vlnite :))
vlastne myslim ze som si vas vsetky predstavovala uuplne inak. ale nevadi lebo aj vy mna :D
Ja mam hnedo/cierne (tmava hneda) vlasy, a este k tomu aj kratke, aj ked teraz si ich trochu nechavam narast - tak som zvedava dokedy mi to vydrzi :DD
a na to randevu jedneho dna sa tesim :-))

dnes som bola v posilke. a ako sme sa vcera bavili, ze baby po sebe pozeraju, tak dnes prisiel jeden znamy, co som ho tam uz dlho nevidela (fesak) a hovori mi, ze ake dobre ze je prazdna posilka, nikto nepozera kolko dviha ! som zostala prekvapena, ze aj chalani zazeraju po sebe :D
no a aby toho nebolo malo, tak som bola vcera na kozmetike po asi dvoch mesiacoch..takze si viete predstavit a dnes som len taka "prave zobudena" dosla do tej posilky si zacvicit a uz som tam bola s rozbombardovanym ksichtom a cela spotena, polomrtva ..a tento chalan mi hovori, ze ako dobre vyzeras :DD tak ja uz neviem ake kriteria maju ti muzi... to ze je mladsi asi o 5 rokov beriem ako bonus :DD

Maoam

myslis? dakujem ti, si zlata :-D no teraz mam 59 ani nevies aky je to uz citelny rozdiel ale tak vidiet tam postupne 58-57-56 a potom 55 to bude krasne

Luckatucka

Maoam : No ja sampanske otvorim az pri 60kg :-) Mas krasny ciel,tak Ti velmi drzim palce.Ty to zvladnes a myslim si,ze uz v novembri budes mat 56kg.

Maoam

Lucka: tych 69 bolo pred davnymi rokmi :-DD, to je fakt uz historia :-D, ja som potom tych 57 drzala dlho, potom som ale zasa pribrala na 63, potom som asi tri roky bola na 62...no a tak to mi vadilo, no a idem na 55 ano, budem sa snazit ale uz pri 57 buchnem sampus!!!

Luckatucka

Ja mam fotku ked som mala 76kg,tak ked ju najdem a zhodim na 60kg,potom Vam to poslem :-)
Maoam : vazne ides na 55kg?Tak drzim palce,ale zvladnes to,ked si uz tolko zhodila.Inak na brucho som si stiahla aj tretie cvicenie P90X vola sa AB RIPER 100,je to super a ak chces zhodit z bruska,tak by ti to mozno vyhovovalo.
lowlow : ides chudnut s nami?Mozes napisat pre predstavu tvoju vysku,vahu a miery?Dakujem

Maoam

lowlow: ano, ja mam prevazne kamaratov muzov a mam asi dve fakt dobre priatelky, ale take co su fakt zlate a viem, ze mi nic nezavidia a dopraju mi, ale tie som hladala hrozne dlho...:-(( uz som sa v zenach velmi sklamala, nejaky cas som robila v cisto zenskom kolektive a to bolo strasne, ja som tam skoro uplne prisla o psychiku, zmiesany kolektiv bol potom ako balzam na dusu oproti tomu!!!!!
najradsej by som robila v cisto muzskom kolektive, len neviem ci je take nieco mozne, kedze nemam technicke vzdelanie :-( tak ale mozno sa to raz podari

chlapi su podstatne menej komplikovani, su priatelskejsi, priamejsi, da sa s nimi ovela lepsie pokecat a beru vsetko lezernejsie, az na tyych co sa potrebuju robit dolezitymi tak ale tak aj taki su co uz

lowlow: ano cvicenie urobilo vela, vyzeram uplne inak ako ked som necvicila, no uvidime ked dam dole este tie 4kg ale cvicenim, cize budem mat svaly :-) to bude uplne inak vyzerat, uz teraz mi padaju rifle! vlani som nakupila trojo ale budu mi velke asi ich predam potom neviem...su krasne ale co ked mi budu padat? je to velkost 29 (38 teda), pocitam ze mi neskor bude treba 27 alebo 28 ked schudnem.

lowlow

maoam tak super tesim sa s tebou, tri kilecka su dobre, lebo cvicenim naberas aj svalstvo a to je dva krat tazsie ako tuk. teda pokial viem :) urcite sa ti aj pekne formuje postava. potom ked skoncis, by si mohla ukazat pred a po ;)