Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Kam nam zmizla Lillla? Asi jej zacala skola, ona mala 16 rokov, to bude na SS. No ona schudla za 3 tyzdne z 58 na 55 tak asi uz dosiahla svoj ciel. Ona chcela ale ist na 53 pokial sa pamätam, hadam sa este ozve.
Lucka, ja som to tiez zazila si preber na 165cm 69kg, skoro 70kg som mala no otras proste, tiez nechapem ako som sa mohla vyzrat vtedy do takych rozmerov, som mala cez boky dakych 106 cm!!!!na moju vysku, hrozne, stehno asi 64 co si pamätam, pas 85 cm, prsia 104...no proste som bola tucna.
A este, ja som sa dlho drzala na takej tej vahe ze 62-63 to mi ale tiez dost vadilo, tucna som uz rozhodne nebola, ale taka plnsia proste nic moc, s 59 je to uz ok, uz vyzeram normalne, nosim velkost 38 vsade takze fajn no a 55 to budem nosit 36 a to sa uz velmi tesim!!!! Si preber, zo 69 na 55 na tuto vysku...to je proste iny clovek na konci.
U teba to bude to iste. Zo 76 na 60 wow....vsak to su 4 konfekcne velkosti. Ja sa chystam dat si urobit potom novy uces, nieco fesnejsie, drzejsie :-D a asi si dam aj melir uvidim este.
Lucka - no svoj mega pocviceni obed som uz zjedla: biely cottage zmiesany s par kuskami maska :)) (som to nevydrzala uz bez neho :D ), vela zeleniny a celozrn.zemla :) a este pred tym kuraciu polievku mnam!
hned po posilke este 3 slivky :)
Maoam : ides na to dobre,takze urcite ano :-)
Strasne ako s clovek dokaze prezrat do hroznej vahy (v mojom pripade).Ja som si vzdy hovorila 68kg,to je este ok,70kg to je este fajn na moju vysku az som mala 76kg.Normalne sa hanbim,ze som mala tolko kg a vobec nic som s tym nerobila,maximalne som zhodila na 72kg a opat pribrala.Uz bolo nacase nieco so sebou urobit a schudnut.
Ja Vam obdivujem kocky ako Vam to ide a hlavne to,ze uz mate pekne postavy a aj tak pokracujete v chudnuti.
dobre na teba siel :-DD dobry ucitel, dodnes si pamätas co mas ako robit :-)
:-D k 31.10. 57 to by bol sen!!!! no ale potom november a december, same trhy, jarmoky, Vianoce......to nic z toho chudnutia nebude lebo sa poznam...takze ak startnem 1.januara s 57 do noveho roka bude to uspech :-DD a potom uz do jari tie zbytkove 2 kg a mam co som chcela!
Juchu - prave pozeram ze aj ty si sa vazila :) tiez super ! pekne to ide.
Si pamatam, ked som sa merala kedysi, ked som cvicila s trenerom a vzdy som mu taka nestastna po dvoch-troch tyzdnoch /uz neviem ake presne boli tie intervaly/ hovorila ze len 1 cm zo stehna. on na mna vzdy kukol ze ci mi sibe ci som nestastna, ze za tym je kolko roboty, ze to je super. :) vzdy ma to povzbudilo. ale este viac sa mi pacilo ako ked sme docvicili, mi hovoril, teraz chod do sprchy a ked prides domov tak sa najedz! a ja vzdy ze: aj ryzu (zemiaky... )?? a on: jasne, poriadne sa najedz vsetkeho!:DD
este doteraz si spominam ked cvicim na niektore veci co mi hovoril..typu: daj este dva, inak sa nezlepsis, alebo poriadne s tym zadkom chod dole /pri drepoch - na to som si spomenula dnes :D / a tak :)) a ked som spravila posledne opakovanie pri ktorom som vzdy skoro zomrela tak vzdy : tak teraz to bolo najlepsie :DD
Maoam : no september,oktober 2kg dole to mas 57kg :-)
Lucka neviem to bude tazke, u mna max 1 kg za mesiac, ocakavam ze do decembra tych 57 to budem uplne happy, tie posledne dve uz potom pomaly
Danielka, to poznam :-DDDD muzi sa divaju tak momentkovo, staci ze sa dival z takeho uhla, ze si mu prisla zlata :-D, mne raz tak kolega povedal ze jej aka si teraz bola zlata, rozcuchane vlasy, ten usmev, normalne ostal stat a dival sa :-D a ja som si v ten den pripadala uplne obycajne az neatraktivne :-DDD veru chlapi sa divaju inak, asi si vyzerala zlate, pekne, rozospato este :-DDD no a mladsi wow super tak to ber ako mega kompliment :-DDDD inak sranda ze ma vsetci tu tipovali na tmavovlasku zaujimave fakt :-D