Ahojte, viem, ze je tu podobnych tem uz viac, ale zatial som nikde nenasla, co hladam.
Viete mi poradit nejaky lahky, sviezi damsky parfem, ktory by vsak vydrzal dlho a nebola by to tuctovka? Hladam nieco zaujimave. Vona moze byt napriklad kvetinovo-ovocna ci ina, ale ziadny bolehlav :) Nemam rada tazke, drevite vone. Jemne sladka mi nevadi. Kludne poradte aj nieco drahsie, len nech to dlho vydrzi. Dakujem.
Lahky parfem s dobrou vydrzou
Macava tak myslím, že každá chceme parfum, ktorý sa nám bude páčiť a ktorý nebude nejako nášmu nosu a hlave vadiť.
Ja som si už dlho ozaj dlho nekupovala, preto teraz chcem od báb dáke tipy.
macava mas casto taky problem, ze by ta z nejakej vonavky hlava bolela? ja si kupujem ked mam "chut" si urobit radost alebo potom ked uz vidim, ze mam parfumu len na dne :)
ako casto si taketo veci kupujete? ako casto si doprajete radost v podobe parfumu?
ja som si uz davno nekupila, nemam nejako predstavu, co by sa mi pacilo a hlavne aby ma z parfumu hlava nebolela
Júj baby to som aspoň rada, že nie som v tom sama.
Že aj vám sa také páčia, aspoň sa mi bude lepšie parfum hľadať, keď vidím, že nie som sama s takýmto vkusom, pozriem to čo ste mi písali, len ste mi popísali značky a rada by som aj konkrétnejšie, keby ste mi dali vedieť.
karolinka tuto vonu nepoznam..ani som o nej este nepocula..ale ak sa ti paci to je super..ja mam rada vone Calvin Klein..mnohe..nemam taku ze jednu srdcovku..tak ako som nebola na parfumoch a celkovo vonach zavisla..tak som sa stala..
no momentalne vyhrava tento :) notino.sk
A aký je teda ten čo teraz používaš? Ďakujem :)
tiez mam rada tieto svieze vone ako pises, vona cistoty atd..ale velmi dolho mi trvalo kym som tu spravnu nasla no som uz verna roky :-)
Ja mam podobný vkus, páčia sa mi zvláštne nezvyčajné vône :) nie klasika ako sladké, korenisté a pod. A mám rada veľmi aj také svieže, ale ťažšie sa hladajú to je pravda
- mne sa páčia napríklad aj vône od moschino a taktiež aj lacoste, aj keď jasné, že každému sa nám páči niečo iné, ale ja mám rada niečo také, čo necítim na každej inej žene :P -