Ahojte, viem, ze je tu podobnych tem uz viac, ale zatial som nikde nenasla, co hladam.
Viete mi poradit nejaky lahky, sviezi damsky parfem, ktory by vsak vydrzal dlho a nebola by to tuctovka? Hladam nieco zaujimave. Vona moze byt napriklad kvetinovo-ovocna ci ina, ale ziadny bolehlav :) Nemam rada tazke, drevite vone. Jemne sladka mi nevadi. Kludne poradte aj nieco drahsie, len nech to dlho vydrzi. Dakujem.
Lahky parfem s dobrou vydrzou
Mala som aj Euphoriu, ja to dost striedam :-), aj ta je super. Ale ta originalna verzia, nie Blossom.
ja som dostala na valentina od calvina euphoriu a velmi sa mi paci.sem-tam si ju sprcnem :DDD
Skus Lady Million od Paco Rabanne, ja sa jej neviem nabazit :-D. Kupila som si aj sprchac a telove mlieko, ta vona ma uplne dostala.
Vdaka danielaaa, chodim do parfumerky a testujem, ale maju tam toho vela a zatial ma nic velmi neoslovilo. Co sa mi pacilo, tak vydrzalo kratko. A najviac na jedenkrat aj tak mozem vyskusat asi 3 vone, lebo sa mi to potom zacne miesat :) Tak by som rada pocula nejake tipy od vas, ze to tam pojdem potom vyskusat :)
chod do parfumerky a estuj, kazdemu sa paci nieco ine,moje vychytavky:na zimu, Chloe, escada, coco chanel, na leto euphoria, daisy od marca jacobs a DKNY summer, ta uplne nova a este lancome