Ahojte, viem, ze je tu podobnych tem uz viac, ale zatial som nikde nenasla, co hladam.
Viete mi poradit nejaky lahky, sviezi damsky parfem, ktory by vsak vydrzal dlho a nebola by to tuctovka? Hladam nieco zaujimave. Vona moze byt napriklad kvetinovo-ovocna ci ina, ale ziadny bolehlav :) Nemam rada tazke, drevite vone. Jemne sladka mi nevadi. Kludne poradte aj nieco drahsie, len nech to dlho vydrzi. Dakujem.
Lahky parfem s dobrou vydrzou
anastaziafillo ťažko bude taká istá, keď to nie je originál, nechápem, že to necítite, že tá vôňa je iná alebo potom ste asi originál v živote necítili jedine tak mi to vychádza :)
terezamia osobne si myslím, že na Notine majú dobré ceny, si potom asi nevidela ceny parfumov v kamenných predajniach, to by si sa potom zbadala a videla by si ten rozdiel a predsa radšej originál ako napodobeninu, aj keď to bude o niečo drahšie, aspoň moje presvedčenie je také!!
ÁNO, poznám ich. Myslela som , že odpadnem keď mi prišiel domov Aristea numeros 146, čo má byť SI od Armaniho a bola úplne taká istá !!! Na čo si budem kupovať drahé?
Miluju od DIORU J´ador , je to klasika, ale aj tak je dosť drahá!!
Hľadala som na internetu a našla, odskúšala som vcelku dobrú imitáciu ARISTEA NUMEROS 130 . Povedala som si na večer originál do roboty stačí aj imitácia. Čo poviete ?
co nová od Tiffany&Co? Maju dve novinky. jedna je klasicka a druha intense. Obe vonaju krasne. Su jemne, ale pritom dlho vydržia
Skúsila som si, päť som si ich objednala, veď čo budem trochárčiť, keď nie sú drahé a aspoň si takto budem mať možnosť vybrať z viacerých. Už ich mám aj doma. Len poviem ti, že asi budem mať aj problém aby som si obľúbila len jednu :D
Ja jednoznačne odporúčam Calvin Klein Eternity (nenechaj sa odradiť značkou, dnes už nie je tak drahý (cca 20eur)..mám ho už asi 2 roky, dávam si tak max 2 streky a vydrží dlho. A skús ho kúpiť cez plnapenazenka.sk a tam ti pár % z nákupu vrátia :)
Nemusíš sa báť, treba experimentovať, napríklad ak si nechceš kupovať drahú voňavku z Notina, tak môžeš si kúpiť imitáciu a potom uvidíš ! Veľmi podarené a povedala by som identické sú imitácie ARISTEA NUMEROS na Slovensku kúpiš na krasnadoma.sk . Niektoré sú na nerozoznanie od originálov a cena úplne banálna.
...keď píšeš, že si vzorky našla, aj si si nejaké skúsila objednať, že by okúsila nejaké nové vône, či? :)
Našla som si vzorky na eshope, o ktorom písala adellline, sú tam viaceré vzorky, množstvá, takže bolo z čoho vyberať. Ale to je super, že aj takáto možnosť jestvuje, že nemusím rovno celú voňavku si kupovať, keď neviem či mi bude sedieť :)