Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lahky parfem s dobrou vydrzou

Príspevok v téme: Lahky parfem s dobrou vydrzou
OneQuestion

Ahojte, viem, ze je tu podobnych tem uz viac, ale zatial som nikde nenasla, co hladam.
Viete mi poradit nejaky lahky, sviezi damsky parfem, ktory by vsak vydrzal dlho a nebola by to tuctovka? Hladam nieco zaujimave. Vona moze byt napriklad kvetinovo-ovocna ci ina, ale ziadny bolehlav :) Nemam rada tazke, drevite vone. Jemne sladka mi nevadi. Kludne poradte aj nieco drahsie, len nech to dlho vydrzi. Dakujem.

radinus022

sonapuskarova kedze pises o imitaciach, tak neverim tomu, ze maju dobru vydrz, ze dost vydrzia, to sa navzajom vylucuje tieto dve veci, co si napisala :)

sonapuskarova

objedanávam si parfémy ARISTEA NUMEROS na krasnadoma.sk, sú to imitácie, ktoré majú výdrž a pri tom nie sú silné, môžeš si vybrať za 11,50 eur si myslím, že to stojí za skúšku.

anicka89

vandapanda ako sa konkrétne volá ten parfum od tej druhej značky, čo si napísala? Chcela by som si ho nájsť :) Alebo by si mi mohla napísať čo obsahuje aké vône, aké zložky, ak by ťa to nejako neotravovalo :)

Frederika6

Baby ak ste zvyknuté objednávať parfemy online, odporúčam používať cashback portál ako je napr www.plnapenazenka.sk - je tam nazmluvnené aj notino, elnino, dermacolvivantis, sephora atď. ak už teda máte odskúšaný nejaký konkrétny parfém, tak cez cashback môžete trochu ušetriť na cene :)

vandapanda

wudia z Notina som si nakoniec objednala pre seba dva parfumy :) Chanel Gabrielle a Tiffany & Co. :) obe su take krasne kvetinove vone, take nadcasove, velmi prijemne :)
tu druhu pouzivam kazdy den, ta je na kazdodenne pouzivanie ako stvorena a tu chanelku som mala napriklad ked sme do divadla isli :)

mamulinaPU

Milujem vône a striedam ich podľa ročných období. Niekedy naozaj mi to finančne nevyjde si kúpiť 100 eurový parfém,striedam ich s imitáciami. Posledne som si kúpila ARISTEA NUMEROS 120 imitáciu Good Girl a je veľmi podarená a čo ma prekvapilo aj dlho vydržala.

wudia

Lemon myslim si, ze je ozaj lepsie si objednat vzorky, ked si objednas a budes ich postupne skusat, tak si nebudes balamutit hlavu, ale si urobis realny nazor na jednotlive vone a rozhodnes sa spravne. Budes aspon vediet ako vona vonia, ked ju hned na seba dat a aj ked trosku vyprcha ako vonia. Aj ako dlho vydrzi a podobne veci ;)

Lemon0

Poradíte čisto citronový parfúm/toaletnú vodu pre mladého človeka(muž) vo veku 24-30 rokov. Samozrejme môže byť aj Unisex.
Cena: max. okolo 20-25€ / min. 75 ml, ideálne 100 ml
Pozeral som plno recenzie na rôzne produkty, ale recenzie od užívateľov sú nepoužiteľné, pretože jeden ohodnotí, že je to citrusová voňa, druhý drevitá, malá vydrž, a iný opačne, a filtrácia podľa kategórii je tiež málo platná, na každej stránke inak píšu, citrusová, aromatická, drevitá... tak si potom vyber.
Viem, že najlepšie je osobne vyskúšať alebo objednať vzorky, ale nechcem si balamutiť hlavu s x-vzorkami a potom si nebudem vedieť vybrať :(
Máte skúsenosti so značkou ZAG/Zodiak z Parfemplus?
Pomer: Kvalita/Cena/Výdrž

Poprípade nejaké prírodne parfémy za rozumnú cenu.

Vopred dik, pekný zvyšok dňa