Lahky parfem s dobrou vydrzou

Príspevok v téme: Lahky parfem s dobrou vydrzou
OneQuestion

Ahojte, viem, ze je tu podobnych tem uz viac, ale zatial som nikde nenasla, co hladam.
Viete mi poradit nejaky lahky, sviezi damsky parfem, ktory by vsak vydrzal dlho a nebola by to tuctovka? Hladam nieco zaujimave. Vona moze byt napriklad kvetinovo-ovocna ci ina, ale ziadny bolehlav :) Nemam rada tazke, drevite vone. Jemne sladka mi nevadi. Kludne poradte aj nieco drahsie, len nech to dlho vydrzi. Dakujem.

Karaja

Novika od Tiffany je velmi dobra. Je lahky a má dobru vydrž. Najlepšie spraviš, ak by si si kupila vzorku, tzv, odstrik za cca euro a vyskušala sama na sebe. SKus Notino, tam sa to bezne predava

vandapanda

ee, nehladala som, neviem kde by som nieco take vobec aj nasla :) preto som sa na to pytala, keby mi napisal niekto kto ma skusenosti prave s tymto parfumom a by mi odporucil :)

Chéri

Raddii práve toto je kameň úrazu, čo si napísala, preto to ja riešim iným spôsobom a zatiaľ sa mi to zakaždým osvedčilo. Pretože prídu mi vzorky rovno domov a skúšam si ich postupne ako ja chcem, kedy chcem a nikomu nič nevadí, nik po mne nekuká, nezazerá :D

radinus022

neskúšala si si nájsť zloženie toho parfumu? Možno by ti to pomohlo si odpovedať na tieto tvoje otázočky :)
Ale nevidím dôvod na to prečo by si ho nemohla nosiť aj aj, veď ide o to ako sa bude tebe zdať tebe páčiť, ty si musíš zvážiť na akú príležitosť by bol vhoodný :)

vandapanda

martinox, myslis, ze ten v tom cervenom flakoniku je vhodny aj tak, ze na bezne nosenie napriklad do prace? nie je skor tak viac vhodny na vecer, na veceru na nejake posedenie, party a tak??
hladam lahky jemny parfum, ktory nebude vtieravy, ale taky prijemny pre nos nie tazky :)

Martinox

skus niektory Dior, su jemnejšie a maju dobru vydrř. ALebo, ešte aj Armani Si-ten v tom červenom flakone je dost jenmý a má dobru vydrž

Raddii

to je dobrý nápad ísť si tak poskúšať, len potom musíš čeliť rôznym nepríjemných pohľadom predavačiek a myslím, že na to nie každá z nás má nervičky :P

Chéri

Lavera hej aj to je možnosť alebo potom ako som to ja urobila, že som si cez internet poobjednávala viacero vzoriek a teraz ich testujem na sebe, vymieňam, premieňam skúšam čo to dá, ktorá ako vonia na mne :)

Lavera

parfemy treba skušat, Nejlepšie spraviš ako pojdeš do parfumerie a skusiš si to na ruku. Sama zistiš ako to na tebe vonia a ako dlho vydrží.