Ahojte, viem, ze je tu podobnych tem uz viac, ale zatial som nikde nenasla, co hladam.
Viete mi poradit nejaky lahky, sviezi damsky parfem, ktory by vsak vydrzal dlho a nebola by to tuctovka? Hladam nieco zaujimave. Vona moze byt napriklad kvetinovo-ovocna ci ina, ale ziadny bolehlav :) Nemam rada tazke, drevite vone. Jemne sladka mi nevadi. Kludne poradte aj nieco drahsie, len nech to dlho vydrzi. Dakujem.
Lahky parfem s dobrou vydrzou
Novika od Tiffany je velmi dobra. Je lahky a má dobru vydrž. Najlepšie spraviš, ak by si si kupila vzorku, tzv, odstrik za cca euro a vyskušala sama na sebe. SKus Notino, tam sa to bezne predava
ee, nehladala som, neviem kde by som nieco take vobec aj nasla :) preto som sa na to pytala, keby mi napisal niekto kto ma skusenosti prave s tymto parfumom a by mi odporucil :)
Raddii práve toto je kameň úrazu, čo si napísala, preto to ja riešim iným spôsobom a zatiaľ sa mi to zakaždým osvedčilo. Pretože prídu mi vzorky rovno domov a skúšam si ich postupne ako ja chcem, kedy chcem a nikomu nič nevadí, nik po mne nekuká, nezazerá :D
neskúšala si si nájsť zloženie toho parfumu? Možno by ti to pomohlo si odpovedať na tieto tvoje otázočky :)
Ale nevidím dôvod na to prečo by si ho nemohla nosiť aj aj, veď ide o to ako sa bude tebe zdať tebe páčiť, ty si musíš zvážiť na akú príležitosť by bol vhoodný :)
martinox, myslis, ze ten v tom cervenom flakoniku je vhodny aj tak, ze na bezne nosenie napriklad do prace? nie je skor tak viac vhodny na vecer, na veceru na nejake posedenie, party a tak??
hladam lahky jemny parfum, ktory nebude vtieravy, ale taky prijemny pre nos nie tazky :)
Okrem parfému odporúčam aj tento makeup s názvom Neogranitolar :).
[url]nf106.uniza.sk]
skus niektory Dior, su jemnejšie a maju dobru vydrř. ALebo, ešte aj Armani Si-ten v tom červenom flakone je dost jenmý a má dobru vydrž
to je dobrý nápad ísť si tak poskúšať, len potom musíš čeliť rôznym nepríjemných pohľadom predavačiek a myslím, že na to nie každá z nás má nervičky :P
Lavera hej aj to je možnosť alebo potom ako som to ja urobila, že som si cez internet poobjednávala viacero vzoriek a teraz ich testujem na sebe, vymieňam, premieňam skúšam čo to dá, ktorá ako vonia na mne :)
parfemy treba skušat, Nejlepšie spraviš ako pojdeš do parfumerie a skusiš si to na ruku. Sama zistiš ako to na tebe vonia a ako dlho vydrží.