Ahojte, viem, ze je tu podobnych tem uz viac, ale zatial som nikde nenasla, co hladam.
Viete mi poradit nejaky lahky, sviezi damsky parfem, ktory by vsak vydrzal dlho a nebola by to tuctovka? Hladam nieco zaujimave. Vona moze byt napriklad kvetinovo-ovocna ci ina, ale ziadny bolehlav :) Nemam rada tazke, drevite vone. Jemne sladka mi nevadi. Kludne poradte aj nieco drahsie, len nech to dlho vydrzi. Dakujem.
Lahky parfem s dobrou vydrzou
Nioxin novinka a ty ju uz mas rovno aj vyskusanu? Ozaj nie je tazka?
lahky s dobrou vydržou je novinka od Burbery Her. Najdeš ju na Notino.sk
Vanda ake parfumy si objednala? Myslim znacky a typy?? :)
ze vahas, jasne, ze mi to pomohlo, neviem jak kde by som to sama hladala, by som sa asi ozaj dlho nahladala, ale vdaka tebe som to mala frisko :) ci mi to stihlo prist? no jasne, ved som sa ponahlala aby to stihlo, nastastie mali neskor ten termin, ze dokedy treba objednat aby to stihlo dojst jak ine obchody :)
vandapanda takže čo som ti napísala ti pomohlo? Šak to je super správa, to som rada veľmi ;)
Stihla ti tá objednávka tie veci prísť do Vianoc? Keď si objednávala v takom čase? A čo hovoríš na parfumy?? To ma najviac zaujíma :)
radinus podla toho, co si mi napisala som to nasla, aj zlozenie aj na ake prilezitosti je urceny, ze vhodny, kedy ho nosit aj to sa tam da najst, to som ostala z toho prekvapena, ze aj taketo veci, tak som si hned aj coto poobjednavala, dufam, ze mi stihne vsetko este do Vianoc prist :P
niekto si na kvalite moc nepotrpí, čomu sa ja veľmi čudujem, lebo podľa mňa kvalita a výdrž parfumu hovoria za veľa a podľa mňa aj elegancia ženy záleží od toho aký má parfum, lebo ten to dokáže tak vyzdvihnúť tiež :)
tyia, len to sú čo za vône? To asi nie sú značkové a originálne parfumy, čo? To budú len také nejaké, čo tožvie jak dlho na človeku vydržia :/
Zara ma uzasne vonavky
kde by si niečo také našla? Skús si nájsť ten eshop, čo karaja napísala, tam si nájdeš k jednotlivým parfumom aj zloženia, čiže vieš sa aj v tomto smere orientovať :)