Ahojte, viem, ze je tu podobnych tem uz viac, ale zatial som nikde nenasla, co hladam.
Viete mi poradit nejaky lahky, sviezi damsky parfem, ktory by vsak vydrzal dlho a nebola by to tuctovka? Hladam nieco zaujimave. Vona moze byt napriklad kvetinovo-ovocna ci ina, ale ziadny bolehlav :) Nemam rada tazke, drevite vone. Jemne sladka mi nevadi. Kludne poradte aj nieco drahsie, len nech to dlho vydrzi. Dakujem.
Lahky parfem s dobrou vydrzou
Sorry dajako som sa doklikala, takže som tam 2 krát
ja používám Aristea numeros 146, mam rada keď parfém je výnimočný a tento černé ribezle, vanilka a sicilský pomaranč je dokonalá kombinácia a čo je podstatné všetko okolo mna jim vonia , aj môj frajer !!!
ja používám Aristeu numeros 146, mam rada parfémy, ktoré majú nejaký príbeh a toto je nádherná vôňa a naviac veľmi pekne vydrží!!
kazdej sa nam paci a vonia nieco ine, preto je fajn poskusat si viacero voni a ako si napisala aj ich nechat trosku vyprchat a potom tak ovonat :)
Tak ak hľadáš ľahký parfum s dobrou vôňou, treba sa zamerať na jemné tóny, napr. také čisté a svieže, čo ťa oslovia na prvé privoňanie. Tie však po pár minútach vyprchajú - to je hlava parfumu. Nastupuje srdce, ktoré vonia tak polhodinku a na záver základ parfumu. Veľmi príjemné sú tie, ktoré majú v srdci vanilku. A takisto je napríklad dôležité rozoznať, či ide o letnú alebo zimnú kompozíciu. Toto som napriklad ani ja nevedela a inšpirovala som sa tu www.rankito.sk . Calvin Clein Eternity je moja srdcovka
..super..dakujem, ze si mi o tom napisala..lebo uz som nechapala..uz som normalne kukala, ze teda kde je pravda, na co sa zamerat..:)
je dosť dôležité správne aplikovať parfum :) Tiež som to netušila kedysi, no na Notino som si našla o tom článok a tam písali, že parfum je dobré dávať na tzv. pulzové body. Tieto body sú sú najviac prekrvené a teplé, čo napomáha lepšiemu a silnejšiemu rozvinutiu vône :) Čiže napríklad na vnútornú stranu zápästia, pokožka za ušami, lakťová jamka a tiež napríklad aj výstrih :)
ahojte, predvčerom som mala narodeniny, a kamarát, s ktorým chodievam na kolieskové korčule (denne prekorčuľujeme aj dve hodiny, a pritom sa rozprávame) ma prekvapil parfémom. Neviem, ako sa používa parfém. To pod pazuchy, rovnako ako sprej? Alebo aj na vlasy?
..podstatna je kvalita..aj lahky parfum na tebe vydrzi cely den, ak je to originalny a kvalitny parfum..vacsinou napodobeniny nevydrzia, ze si ho streknes na seba a uz o hodinu ani nevies, ze si na seba cosi dala..
..teraz by som potrebovala keby ste mi to trosku objasnili, tak lahky parfum nema vseobecne dobru vydrz?..alebo je velmi podstatna kvalita toho parfumu ako takeho??..