Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lahky parfem s dobrou vydrzou

Príspevok v téme: Lahky parfem s dobrou vydrzou
OneQuestion

Ahojte, viem, ze je tu podobnych tem uz viac, ale zatial som nikde nenasla, co hladam.
Viete mi poradit nejaky lahky, sviezi damsky parfem, ktory by vsak vydrzal dlho a nebola by to tuctovka? Hladam nieco zaujimave. Vona moze byt napriklad kvetinovo-ovocna ci ina, ale ziadny bolehlav :) Nemam rada tazke, drevite vone. Jemne sladka mi nevadi. Kludne poradte aj nieco drahsie, len nech to dlho vydrzi. Dakujem.

Veronika879

cez ten eshop, čo si napísala sú tie vône oveľa dostupnejšie ako v kamennej parfumérii, takže myslím, že to neni až také strašné a najmä keď si vezmeš, že stačí raz za deň si ten parfum dať na seba, lebo dlho vydrží tak je to paráda, lebo aj dlho vydrží :)

zadorka

..wudia je to dobre urobit si prehlad..sadnut si nad to..oplati sa to porovnat si popozerat..neraz som sa aj ja sama o tom presvedcila..a preco preplacat nejaky parfum..ked neni treba a vieme ho zohnat za dobru cenu..ja odkedy viem, ze sa da zohnat parfum aj za lepsie dostupnejsie ceny ako v parfumeriach tak ich kupujem aj ako darceky..:)

wudia

My si povieme, ze je to to najmenej, ale pre niekoho to tak nie je. Niekto si to ani len nevie predstavit, ze by niekde mohol zohnat parfum za zlomok ceny jak dakde v parfumerke :)

zadorka

..cheri sak totok..a potom len kukaju ako puk..toto je to a pritom staci tak malo..ze urobit si prehlad, zamysliet sa a rozsirit si obzory..ved v podstate je to to najmenej..

wudia

Take su aj moje skusenosti. Ze vydrzi dobry parfum dlho, len treba ho spravne pouzivat a tiez si myslim, ze s dobrym kvalitnym to netreba prehanat, netreba si ho davat vela na seba :)

anicka89

zadorka ide aj o správnu aplikáciu, aj o kvalitu parfumu. Keď si ho dáš na odporúčané miesta a máš originálny parfum, tak ti vydrží dlho. Aspoň také sú moje skúsenosti. Predsa len parfumy používam už roky, takže už čoto o tom viem :)

Chéri

Zadorka to je tak, len napríklad veľa ľudí si neporovnáva ceny, že sa nepozrie, kde aká je cena, aspoň ja mám kopu takých kamošiek a keď im poviem, že aký parfum som zohnala a za akú cenu tak len kukajú na mňa, že jak, kde že ako to je možné :D No na Notino je to možné ako nič :)

zadorka

..neviem mam taky pocit, ze mnohi vnimaju cenu ako problem..a pritom to tak vobec nemusi byt..ze skor ide o to, ze treba vediet asi kde nakupovat..ze za ake ceny..

hedviga1884

toto je len napodobenina ak som dobre pochopila a tiez som si tuto vonavku hladala a je to napodobenina Sí Giorgio Armani, comu osobne vobec nerozumiem, preco si nekupis radsej originalny parfum?