Ahojte, viem, ze je tu podobnych tem uz viac, ale zatial som nikde nenasla, co hladam.
Viete mi poradit nejaky lahky, sviezi damsky parfem, ktory by vsak vydrzal dlho a nebola by to tuctovka? Hladam nieco zaujimave. Vona moze byt napriklad kvetinovo-ovocna ci ina, ale ziadny bolehlav :) Nemam rada tazke, drevite vone. Jemne sladka mi nevadi. Kludne poradte aj nieco drahsie, len nech to dlho vydrzi. Dakujem.
Lahky parfem s dobrou vydrzou
Eskii poviem ti, ze ja beztak nosim velku tasku a neviem si predstavit, ze by som mala este vacsiu kvoli tomuto. Tak akoze to prrr :D
Rano sa osprchujem pred tym jak idem z domu, pekne sa navoniam a vratim parfum na policku a tak by to podla mna aj malo proste byt :)
...práve preto aj ja dbám na kvalitu aby som nemusela v kabelke vôňu stále nosiť. Predsa len nosím tam miliardu iných vecí a už ozaj by som potom potrebovala ešte väčšiu kabelku, keby som mala ešte aj parfum všade nosiť so sebou :D
zadorka k ničomu, to potom by si ho musela stále so sebou nosiť, aby si ho mohla na seba dať, keď pôjdeš na obed, na nejaké stretnutie alebo kam a to podľa mňa neni bohviečo :/
..vona ak vydrzi tak je to dobre znamenie, ze je kvalitna..ja si kupujem len take parfumy, co vydrzia..naco by mi bol taky, co si dam na seba a po hodine ho necitit??..
Aj ľahká vôňa vydrží, ak je kvalitná, ak je to originál. Mám to oskúšané. :)
lahke parfemy nemaju dobru vydrž. AK chceš niečo čo by ti vydržalo, musíš si kupit niečo silnejšie
Raddii ak ti mám pravdu povedať, tak mňa by viac rozhádzalo to keby parfum na mne nevydržal ako tá cena. Ja som v tomto asi tak nejako opačne. Alebo čo. Ale pre mňa je kvalita číslo jedna! Preto kupujem cez Notino a tam mám istotku tej kvality ;)
Raddii keď vieš kde kupovať.
Ja som totok dlho nevedela, až minulý rok som sa dozvedela o tom e-shope, o ktorom kočka nižšie písala a teda za ten rok som už niekoľkokrát objednávala a supiško :D
emulinka drahšie sú, ale keď vieš kde kupovať tak sa dajú aj za schopné ceny zohnať, že človeka to nejako nerozhádže :)
Veronika len také parfumy by sa podľa mňa mali predávať! :) Také čo vydržia!