Ahojte, viem, ze je tu podobnych tem uz viac, ale zatial som nikde nenasla, co hladam.
Viete mi poradit nejaky lahky, sviezi damsky parfem, ktory by vsak vydrzal dlho a nebola by to tuctovka? Hladam nieco zaujimave. Vona moze byt napriklad kvetinovo-ovocna ci ina, ale ziadny bolehlav :) Nemam rada tazke, drevite vone. Jemne sladka mi nevadi. Kludne poradte aj nieco drahsie, len nech to dlho vydrzi. Dakujem.
Lahky parfem s dobrou vydrzou
to by ti mohlo sadnúť niečo z prírodných toaletných vôd
-odkaz odstránený-
tie sú ľahšie, kvalitnejšie vydržia podľa mňa rovnako ako bežná parfémová voda
zadorka poviem ti, ze ja sa v tej chvili citim velmi zensky, dokonca este lepsie ako v nejakych satach ;)
..najma ked si vezmem malu kabelku..do ktorej by som parfum asi ani len nevopchala..:D..ja prave z tohto dovodu rada nakupujem cez Notino..ze tam viem, ze dostanem kvalitu..a ze staci, ze budem mat parfum v kupelni na policke..dam si ho rano a vybavena vec..podla mna neni nic lepsie ako pocit ked sa osprchujem a dam na seba parfum..:)
- s17
aj ja si myslím, kvalita je pri týchto veciach kľúčová! Lebo keď parfum na mne nevydrží celý deň tak to nestojí za nič, nosiť flakónik stále so sebou, to by ma asi piclo :D
Ja by som určite investovala do drahších parfumov, keď chcete, aby vydržali. Ja napríklad rada nakupujem parfumy od jednej kočky z Prahy, ktorá sa živý tým, že vyrába svoje a nikdy som nič lepšie nemala. Vydržia dlho a sú fakt super. A rada podporím takýchto ľudí.
Ak ale chcete tie svetové známe značky a za lepšiu cenu, tak cez Notino. Ja často používam aj stránku Kodino, kde nájdete vždy aktuálne zľavy, tak môžete ešte čosi navyše ušetriť.
www.kodino.com
..to je o tom zvyku..podla mna sa to da odnaucit..ale kazdy sme uplne iny a ja to teda tolerujem..ja si napriklad velmi rada urobim radost..a este vacsiu mam ak mne niekto nieco kupi..to skacem tri metre od zeme..
spilba a to je zvláštne, ale možno raz jej padne do oka, respektíve do nosa nejaký a už zase zmení ;)
Anička nie je to len o jemných vôňach, ale niekto aj takú ťažšiu vôňu používa dlhodobo a každý deň, mám takú jednu kamošku a tá ani počuť o tom, že by skúsila niečo iné, niečo nové, to vôbec nechce, má obavu, že by jej už nesedel žiadny parfum tak jak ten čo má. Akože keď ja si kúpim nejaký nový tak ovonia, strekne na seba, že má môj parfum celý deň na sebe, ale na ďalší deň sa vráti k tej svojej vôni :)
láska od strednej školy? To koľko rokov ju už používaš? To je super, keď sa rýchlo nezunuje, jemné vône sú také, že je v pohode používať ich aj dlhodobo :)
za mňa klasika od dolce gabbana light blue, je to láska od strednej školy :)) nevyvonia sa ti, je svieža a vydrži ti cely deň :)