Ahojte, viem, ze je tu podobnych tem uz viac, ale zatial som nikde nenasla, co hladam.
Viete mi poradit nejaky lahky, sviezi damsky parfem, ktory by vsak vydrzal dlho a nebola by to tuctovka? Hladam nieco zaujimave. Vona moze byt napriklad kvetinovo-ovocna ci ina, ale ziadny bolehlav :) Nemam rada tazke, drevite vone. Jemne sladka mi nevadi. Kludne poradte aj nieco drahsie, len nech to dlho vydrzi. Dakujem.
Lahky parfem s dobrou vydrzou
taktuez na notine, to je overeny eshop, a vies vybrat a za nie uplne velke prachy ;)
Forgi keď niekedy to ani neni o tej cene, ti poviem, že ja už dlhšie nakupujem za fajn ceny a originály, objednávam si parfumy cez Notino a nemám problém ani s cenou ani s kvalitou. Najviac o kvalite povie to ako dlho parfum aj vydrží, že keď si ho na seba dáš;)
tak hlavné je objednávať z overeného eshopu a nie od čínana, však? neskúsený to pozná minimálne podľa ceny
..anicka ale tak to sa stat moze niekomu kto nema skusenosti, ze nevie co je fake a co je original..ze jak vidiet spozorovat ten rozdiel..
vandapanda, keď to niekedy ani nemusíš ty, že si kúpiš. Ale môžeš to napríklad jak darček dostať. Kamoška tak od svokry dostala nejakú napodobeninu, tá až dotknutá sa cítila, že čo jej to kúpila, ale napokon vyšlo z nej, že ona nemala ani len predstavu, čo kupuje, že jej sa tá vôňa na začiatku páčila a ani si neuvedomila, že nemusí vydržať :/
wudia ja si nespominam, ze by som si neikedy nieco take vobec dobrovolne kupila, nemam na to nejako dovod, sak ked uz mam dat peniazky za nieco, tak nech uz to stoji za to
Je to dost mozne, lebo ja co som si vyskusala raz v zivote napodobeninu, tak ta mi vydrzala ozaj len chvilu a to neviem naco by mi mal byt akoze taky parfum, to su len vyhodene peniaze ;)
podľa mňa toto môže tvrdiť len niekto kto s kvalitnými a originál parfumami nemá nejaké skúsenosti :P
Fba neviem podla mna, aspon teda ked mozem povedat z vlastnej skusenosti, tak podla mna len parfum kvalitny dlho vydrzi. Ze nieco ine, nejake napodobeniny to vydrzi tak max hodinu, aj to neviem ci som vela nepovedala ;)
Karl lagerfelt