Ahojte, viem, ze je tu podobnych tem uz viac, ale zatial som nikde nenasla, co hladam.
Viete mi poradit nejaky lahky, sviezi damsky parfem, ktory by vsak vydrzal dlho a nebola by to tuctovka? Hladam nieco zaujimave. Vona moze byt napriklad kvetinovo-ovocna ci ina, ale ziadny bolehlav :) Nemam rada tazke, drevite vone. Jemne sladka mi nevadi. Kludne poradte aj nieco drahsie, len nech to dlho vydrzi. Dakujem.
Lahky parfem s dobrou vydrzou
- radinus022
tak ja som si objednala klasiku, Armani Sí Passione, ale konkrétne Red Maestro edíciu, flakónik vyzerá krajšie, je taký elegantnejší :)
ahojte, baby aj máte nejaké nové parfumy vyskúšané? Sú nejaké novinky, čo sa oplatí vyskúšať?? :)
Dobre je si porovnat ceny v kamennych predajniach ako sa menia pocas roka, pripadne aky je rozdiel medzi kamennymi predajnami a nasledne medzi internetovym obchodom, to je sto a jedno, tie rozdiely su badatelne a myslim, ze len slepy by to nevidel. A preco platit za nieco, za co nemusime?
Danacko, toto by si poradil aj svojej žene?? :)
Jednoznačne sa natri naftou.. je to jemné a zároveň skvelé.. a mechanici sa zatevou zblznia
..tak ja odkedy mame kavovar tak na kavicky moc von nechodim..ked tak kamosky idu k nam..alebo ideme k niektorej inej a je to podla mna fajn..sice nie sme medzi ludmi..ale mame klud a mozeme sa rozpravat o comkolvek..
Zadorka najmä keď sú také tlačenky všade, tak zvyknú ešte aj vyhlasovať, že si treba na veci dávať pozor a ešte to aby som niekde riskovala, že ma dakto okradne alebo čo. To už by bolo moc.
Takže keď nemusím tak nejdem ako aj ty. Aj kamošky síce mali v decembri také nápady, že pôjdeme na kávičku do obchoďáku a niečo kúpime, ale som to hneď zavrhla, lebo keď je niekde kvantum ľudí, tak mne nie je fajn, cítim sa zle :D
..esteze ja som sa uz umudrila a taketo veci nepodstupujem..najma nie pred takymi sviatkami ako boli teraz..ze by som niekde cakala v rade skrz darceky alebo co..dobre je, ze sa da uz aj cez net objednavat..a bez toho aby som mala obavy ze by mi to neprislo alebo co..
Keby len nedoplatili, ale už je všade veľa ľudí a ja osobne to nemám rada, keď je niekde tlačenka, čo v parfumériách teraz bude.
Preto ja ak sa dá tak v decembri nechodím do obchoďákov, lebo mi to zožerie dvakrát ak nie aj viacej času jak normálne počas roka :/
Bianca to je dobre, ze tie ceny su fajn, ze su dostupne a ze maju original parfumy, lebo v kamennych predajniach najma teraz pred Vianocami by sme sa pomaly nedoplatili :/