Ahojte, viem, ze je tu podobnych tem uz viac, ale zatial som nikde nenasla, co hladam.
Viete mi poradit nejaky lahky, sviezi damsky parfem, ktory by vsak vydrzal dlho a nebola by to tuctovka? Hladam nieco zaujimave. Vona moze byt napriklad kvetinovo-ovocna ci ina, ale ziadny bolehlav :) Nemam rada tazke, drevite vone. Jemne sladka mi nevadi. Kludne poradte aj nieco drahsie, len nech to dlho vydrzi. Dakujem.
Lahky parfem s dobrou vydrzou
Milujem parfémy a naozaj si myslím, že mám prehľad. Momentálne sú úžasné Lancom Idole, alebo Si Passione, ale je to veľmi individuálna záležitosť. A čo sa páči mne nemusí sa páčiť niekomu inému. A pretože keby som mohla tak sa v nich aj kúpem, našla som si prijateľné imitácie. Momentálne preferujem Aristea Numeros 190, je to pekná imitácie práve parfému Idole , Lancome. S čím som spokojná je výdrž - parfémy majú 18% esencie takže z môjho pohľadu takto.
- Mona1 je aj v bledom, ale tá sa mne osobne tak nepáči lebo je taká ešte intenzívnejšia, čo ja nemusím, táto červená aj mne sadla úplne ako uliata, ja som ju prvýkrát cítila asi pred rokom a to bola láska hneď -
armani? na tuto som pocula od jednej susedy vela chvali a ze je nejaka aj v takom bledom prevedeni tu mas vyskusanu?
..anicka ale vieš, že to nie si jediná, že áno?? Minimálne ja som v tom s tebou :D
raddii garantujem ti, že nie si v tom sama, aj ja nakupujem niekedy bezhlavo. Niekedy mám za to aj výčitky, ale zase keby som si neobjednala, čo je za dobrú cenu tak to by som si vyčítala asi ešte viacej.
Najmä Notino keď si otvorím, tak tam by som si rad radom hádzala kadečo do košíka :D Lebo aj zaujímavé novinky mávajú aj akcie, aj kadečo :D
kvetinka keď si objednávaš parfum, tak pozeráš aj nejaké novinky alebo výpredaj? Vieš zaujíma ma, či sa aj tak pri nakupovaní odviažeš, že kúpiš viac ako si mala pôvodne v pláne, alebo som taká len ja?? :O
- spilba
tak vyzerá inak tá fľaštička, ten flakón, ale vôňa nie, tá mi sedí rovnako ako tá klasická, takže za mňa super. Hneď mi tak stúpne sebavedomie, keď si ju na seba dám hneď ráno. Hneď úsmev na tvári, veľmi dobre sa cítim, keď ju na sebe mám.
spilba nemyslím si, že by nejako mal byť rozdiel vo vôni ako takej, skôr si myslím tiež, že len v tom ako vyzerá tá fľaštička, no to je len moje očakávanie, môj predpoklad, uvidíme, hádam sa nám kvetinka ozve a napíše, keď jej príde, keď si ju objednala :)
Kvetinka to je nejaká špeciálna edícia? Je aj nejako zmena akože vo vôni ako takej? Či len vo vzhľade??