Lahky parfem s dobrou vydrzou

Príspevok v téme: Lahky parfem s dobrou vydrzou
OneQuestion

Ahojte, viem, ze je tu podobnych tem uz viac, ale zatial som nikde nenasla, co hladam.
Viete mi poradit nejaky lahky, sviezi damsky parfem, ktory by vsak vydrzal dlho a nebola by to tuctovka? Hladam nieco zaujimave. Vona moze byt napriklad kvetinovo-ovocna ci ina, ale ziadny bolehlav :) Nemam rada tazke, drevite vone. Jemne sladka mi nevadi. Kludne poradte aj nieco drahsie, len nech to dlho vydrzi. Dakujem.

imka13

Júj black opium je ozaj ópium aspoň pre mňa. Veľmi rada ju používam mám ju v kúpeľni na poličke a najmä na také večerné akcie, keď ideme na večeru, na prechádzku, tak tak si ju dám, lebo mi viac sedí tak na večer a nie na bežné dni v práci

Mravcik

Určite odpoúčam krásnu ovocnú vôňu Viva la Juicy Noir. Ovocna, kvetinová, príjemná a veľa ľudí mi ju chváli :) na Notino - www.kodino.com majú teraz zľavu na 100ml balenie :)

Mona1

mickainka dakujem ti za odpoved, myslela som, ze nejaky zasadny rozdiel medzi nimi nebude, ze budu mat cca rovnake zlozenie. kvetinka ano to chapem, predsa len kazdy mame uz nejaku tu svoju vonu a moze kazda inak ukazat na nas, rozumiiiim, vyskusam teda na sebe, pozriem ci je moznost aj vzorky kupit

kvetinka777

- Mona1

mám ju vyskúšanú, lebo som ju objednávala cez Notino kamarátke, keď som si aj ja voľačo vtedy kupovala, ešte som túto červenú nemala a ona akože nevonia zle, je pekná, ale na mne sa mi nepáči, na kamoške je perfektná, ale na mne vonia tak inak, že to proste nebolo ono :)

Veronika879

adelaine keď píšeš, že máš prehľad ozaj si myslíš, že je dobré si kupovať len takéto imitácie? Origoš je podľa mňa origoš, čo sa týka parfémov;)