Lahky parfem s dobrou vydrzou

Príspevok v téme: Lahky parfem s dobrou vydrzou
OneQuestion

Ahojte, viem, ze je tu podobnych tem uz viac, ale zatial som nikde nenasla, co hladam.
Viete mi poradit nejaky lahky, sviezi damsky parfem, ktory by vsak vydrzal dlho a nebola by to tuctovka? Hladam nieco zaujimave. Vona moze byt napriklad kvetinovo-ovocna ci ina, ale ziadny bolehlav :) Nemam rada tazke, drevite vone. Jemne sladka mi nevadi. Kludne poradte aj nieco drahsie, len nech to dlho vydrzi. Dakujem.

vandapanda

eskii cely rok aspon co viem, lebo ja som tak kamaratke na 30tku objednavala aj parfum, aj nejaku kozmetiku a pri objednavke ty si tam zakliknes, ze chces darcekove balenie a sa mi vidi, ze este tam je aj moznost, ze si mozes farbu vybrat ;)

kvetinka777

- Curioustimi

toto poznám, teda nie toto, čo si poslala, ale tú značku. Mám od nej ricínový olej, čo mi kamoška odporučila, tak som si ho objednala. Je super snáď na všetko. Jak na nechty, tak aj na vlasy, na pleť, no mne radosť urobil.

Curioustimi

Krásna jemná kvetinovo ovocná vôňa, prírodne zloženie a navyše je prakticky ako do vrecka tak aj do každej aj tej najmenšej kabelky - je od značky Soaphoria, vola sa štastie :)

Curioustimi

Krásna jemná kvetinovo ovocná vôňa, prírodne zloženie a navyše je prakticky ako do vrecka tak aj do každej aj tej najmenšej kabelky -odkaz odstránený-

eskii

...anicka nevieš mi povedať či to darčekové balenie sa dá celý rok tam prihodiť alebo to len teraz bolo pred Vianocami?

anicka89

mona objednávala som cez Notino a tam som si darčekové balenie navolila. A čo som kamarátke objednávala tak to rovno som také balenie čo je normálne, čo som si nedávala zvlášť do košíka ak rozumieš. Síce na niektoré darčeky som sa neskôr zobudila, ale lepšie neskôr ako nikdy.

7klaudiinka7

Jarica túto by som chcela teraz mamine, tá mi ju spomínala, len neviem či sa dá zohnať v nejakom darčekovom balení aby to dobre vyzeralo, lebo ja moc nie som na nejaké špeci balenia, proste mi to nejde moc od ruky :D

jarica21

Vandapanda, ale veď to je dobré, keď ma menšie môže ich mať viacej to skôr minie, tak ich môže striedať radšej jak veľkú a zbytočne by jej niekde roky stála.

Mona1

kam si parfum davate? na oblecenie? na krk alebo kde? dost som pocula uz o tom, ze aj na tom dost zalezi ako intenzivne bude citit vonu