Fimoza nutna obriezka?

lok20

Tak sem dneska byl pro tu mast u kožní. Úplně v pohodě mi ji předepsala, a dokonce to znala. Jediný co jsem ji řek, že mám lehkou fimozu a že to chci léčit, jako se to léčí na západě. Říkala, že to mám mazat 1*denně. Takže lidi vůbec se nebojte(nestyďte) si pro tu mast zajít ke kožní(obvodní), zdraví je přednější.
Sama mě varovala ať mi v lékarně nespletou mast s kremem. Krém se na to nepoužívá. A doplacel jsem 2Kč + 30Kč(povinný doplatek za recept). Teď jenom doufám, že to bude fungovat. Za dva tydny napíšu.

jozo

Zdravim Vas,mam podobny problem,viem to pretiahnut,ale pri erekcii mam sa tym trochu problem..Je tu niekto kto by mi pomohol tu mast zohnat?Nemam velmi cas chodit za lekarmi atd,vela cestujem..Prosim ak tu je niekto taky tak mi mozte napisat na e-mail: 20nomik@azet.sk

lok20

Tak jo, v pátek jdu pro tu mast ke kožní, doufám, že mi ji napíše, když ji to vysvětlím. A pak napíšu jak to dopadlo.

petr24

Tak jsem 10 dni pouzival Diprosone, snazil jsem se 2x denne, obcas jen 1x. Nemel jsem sice fimozu, ale po ztoporeni mi sla predkozka pretahnout jen do pulky, pak uz to bylo bolestive a obcas behem masturbace nebo souloze mi praskla kuzicka (nic prijemneho). No a nyni uz to jde v pohode. Musim rict ze jsem strasne rad ze jsem na toto forum narazil. Fyziku moc dekuji. Jeste par dni budu pokracovat, projistotu. Mimochodem pokud se vam stane ze behem roztahovani vam kuze jakoby praskne (mala trhlinka delky par mm), trochu to stipe tak nejrychleji to vylecite pomoci dalsi masticky Calcium pantothenicum (volne prodejne aspon u nas), za 4 dny skoro vyleceno a uz to nestipe pri prvnim pretahnuti.

@fyzik: Muzes si udelat dalsi carku :-)

riper

Mam ciastocnu fimozu, predkozka mi pri erekcii ide stiahnut este tak 2-3mm za zalud, ale v pokracovani dole mi velmi vadila aj uzdicka..mal som ju mierne zrastenu..po dlhom case som sa odhodlal k doktorovi a dnes som bol na zakroku - fremulum breve - prestrihnutie uzdicky. Tak som nesmierne zvedavy ako to bude o par dni

fyzik

Re: lok20, Demeter

Ak ide bez erekcie stiahnuť, tak samozrejme minimálne raz do dňa umy mydlom aj vnútornú stranu predkožky, proste normálna hygiena, čím zmyješ zbytok masti, bez obáv, účinná látka by už v tom čase mala byť v tkanive a to čo zmyješ je iba zmes pomocných látok ako vazelína a podobne. Samozrejme že to nemaž tesne pred umytím, ale odporúča sa to namazať po umytí. Takže ak si to mažeš 2x denne, tak keď sa umyješ vždy pred namazaním, nič nepokazíš. 12 hodín je dostatočný čas na vstrebanie účinnej látky.

Samozrejme že je masťou zasiahnutý aj žaluď. Tomu sa dá asi ťažko vyhnúť. Nikde som však nenašiel žiadne nežiaduce vedľajšie efekty a ani mne to nespôsobilo žiaden problém. Citlivosť sa tiež nijako neznížila.

ado

RE:Fyzik Napis mi prosim ta na moj mail ako si presne objednal tu mast.mam o nu zaujem,skusal som to,ale vyhadzuje mi to eror.dakujem

demeter

ja som mal tiez take pochybnosti ci zmyvat alebo nie, lebo ked si to namazem, tak sa mi automaticky dostane aj nejake male mnozstvo priamo na zalud, a to uz je predsa len citlivejsie miesto. ale zevraj sa to zmyvat nema takze nezmyvam:)

lok20

Díky za odpovědi
Mám ještě poslední otázku,v diskusi jsem na ni asi odpověď přehlíd. Když namažu to nejužší místo. Mám to potom smít, nebo to nemám smívat?A kdyžtak za jak dlouho se to smívá?