Fimoza nutna obriezka?

dominic1

ahojte vsetci.mam fimozu a velmi ma to trapi moj sexualny zivot je 0...partnerka je uboha.nevieme co mame robit.prosim pomozte.

lok20

Naposledy když jsem zde psal jsem říkal, že napíšu jak to dopadlo.
Zlepšení bylo vidět ji po dvou dnech. Potom jsem,ale nějak spěchal(chtěl jsem to srovnat co nejdřív) a došlo k trhlině. Tak jsem musel léčbu na týden přerušit. Potom jsem lečbu obnovil, a pokračoval. Teď už to je v pořádku. Takže děkuju fyzikovi-zato že radí ohledně masti, děkuji výrobcům tý masti a děkuju taky sám sobě, že jsem se odhodlal s tím konečně něco dělat. Konečně si nepřipádám méněcenej.
Toť vše loučím se s tímto webem a přeju všem ostatním, kteří taky mají tento problém ať se jim podaří vyléčit.
PS: Nic neodkládajte ohledně léčby a nestyďte se za to, není to vaše chyba. Každý člověk má nějaký zdravotní problém, a někdo holt musí mít tu fimozu.

fyzik

Re: Kamil
toto som pisal na predchadzajucich stranach asi stokrat, ale uznavam, uz sa to tu rozrastlo na 14 stran tak sa ti to nechce citat

Natieraj len to miesto ktore je tak uzke ze zabranuje stiahnutiu predkozky, vacsinou to byva tzv. fimoticky kruh, je to taka kruhova struktura na predkozke ktora je z takeho velmi nepruzneho tkaniva (oproti zvysku koze). Stiahni predkozku kolko ide a tym sa ti navrch dostane prave ta najuzsia cast a mas k nej tym dobry pristup. Natri len to najuzsie miesto, ona ta mast sa aj tak rozmaze po okoli, tomu nezabranis. Natieraj dva krat do dna. Z vlastnej skusenosti doporucujem kombinovat pouzivanie masti s mechanicou dilataciou - rukou to drz v napnutom stave, da sa to dosiahnut viacerymi sposobmi, bud sa ju snaz stahovat a drz ju v napnutom stave, alebo do nej vopchaj prsty a roztahuj, alebo nejaky nastroj, napr. pean a roztahuj, je to v podstate jedno, ale vyskumy ukazuju ze kombinacia aplikacie kortikosteroidov a dilatacie ucinkuje rychlejsie ako bez dilatacie.

kamil

Fyzik, mam uz tu mast diprosone ale chcel som sa este opytat k tomu jej pouzivaniu..mam natriet len to zuzene miesto na predkozke pri konceku zaluda alebo treba natierat celu predkozku okolo zaluda zvonka? dufam ze mi to pomoze...vdaka

fyzik

uzdicka je tiez take podobne nepruzne tkanivo ako fimoticky kruh (zeby vazivo ?) a podla mojich skusenosti mast natiahne aj to, mazal som si to spolu s predkozkou a nepozorujem ze by bola nejak napnuta

dwarf

zdravim, ja som mal tiez fimozu, teda aj este mam. ked som bol maly, zrastla mi, ale cvicil som to a teraz to uz nie je velmi problem. ejakulacia a masturbacia uplne v pohode, len ma trapi, ze mam uzdicku. stiahnut sa da v normalnom stave bez problemov, v stoporenom o cosi tazsie, ale ide... stiahnem max za predkozku o milimeter dva... pomoze mi tu ta tolko oslavovana mast, ci treba tu uzdicku raz a navzdy odstranit?

fyzik

Re: sten
Čítaj pozorne diskusiu a zistíš, že je len na predpis. A rovnako zistíš aj spôsoby ako sa k nej dostať pokiaľ nechceš ísť lekárovi. Inak ľudia tu uvádzajú, že niektorým to predpísal aj kožný, takže ak nechceš ísť za urológom - mäsiarom, môžeš ísť za kožným.

sten

cawte tu masticku si mozem kupit v lekyrnia j ked to nemam od doktora predpisane ??? proste pridem do lekarne a kupim???