Fimoza nutna obriezka?

fyzik

Re : assys
postupne to kruhove vazivo zanikalo, aspon u mna sa rozsirila aj ta kruhova struktura, mozem doporucit len pokracovat, pripadne bez masti a len to natahovat.
Neviem ako dlho si to uz mazes (aby si nepresiahol tu 2 mesacnu bezpecnu dobu), ale skus dokoncit povedzme 2 mesiace a potom bez masti, len to prstami roztahovat, samozrejme nepotrhat, to musis ty citit kolko to vydrzi.

Je mi jasne, tazsie sa to roztahuje ked uz je to natolko velke ze zalud tomu velky odpor nekladie. (chcelo by to zvacsit zalud :-) ) V tejto faze je asi najrozumnejsie napchat dnu prsty (mali by sa dnu zmestit ked predkozku natiahnes od tela), chytit ten kruh a roztahovat rukami. Teraz si asi vo faze, kedy pod zaludom v erekcii "skrti" penis a ked zo stiahnes nizsie, vyzera to ako pri viazani klobasok. Treba len vydrzat.

nemo

Asyys, zjazvena koza sa uz tazko da vratit do povodneho stavu. Ale mozno by ti pomohlo, i ked je to tympadom zdlhave, niekomu som tu nieco podobne uz pisal...
Ak si kupis mast s nazvom CONTRACTUBEX
www.merck.sk

Jazvovite tkanivo uz zostane tkanivom jazvovitym, ale da sa zjemnit dlhodobym pouzivanim tejto masticky - minimalne po dobu 5-8 mesiacov (ja viem, je to strasne dlha doba) - pomaha. No neocakavaj fantasticke vysledky v predstave, ze to bude tak, ako predtym.

Takze skus.

Este je tu jedna dobra masticka INFADOLAN, no ta je len na regeneraciu pokozky - nie na jazvy.

Drzim paste. Cau

nemo

demeter, ak by ti predsa hrozil zakrok, tak trvaj najskor na ciastocnom. Nemusis si dat hned odstranit celu predkozku. Nezabudaj, ze tento zakrok je nevratny a ak by si aj chcel predkozku nazad, nebude to take jednoduche a take iste, ako predtym...

anonymous2

Ahoj Fyziku, prosim te, mohl bys mi dat na sebe mail? Potreboval bych se s tebou dohodnout, zda bys mi pomohl sehnat ten diprosone... Diky (pisu jako reakci na ten prispevek na zpovednici)

assys

Ahoj fyzik.

Opat som sa vratil, doteraz som sa dostal do stadia, v ktorom sa mi predkozka da stiahnut aj v erektilnom stave, ale stale je ten fimoticky kruh velmi uzky...

Ked si staihnem predkozku uplne dole, vidim tam to zuzene miesto - po celom tom obvode je ten sprosty biely ZRAST... Neprisiel si na nieco, cim tu kozu vratit do povodneho stavu? Ten zrast sa uz asi ani roztiahnut neda, pretoze to uz nie je originalna koza a DIPROSONE posobi iba na normalnu kozu nie?

Diki.

fyzik

Re : pity

Naťahuj to kedy to len ide, je to úplne jedno kedy. Môže byť aj vo vani, ale pozor na špinavú vodu ( i keď tá masť má protizápalový účinok takže riziko zápalu nehrozí také ako keby si to naťahoval bez masti).

Ja som to naťahoval kedy sa len dalo, počas práce na počítači, dokonca som aj niekoľko hodín nosil predkožku stiahnutú (i keď to bolo dosť nepríjemné)

píty

Fyzik prosim ťa,ešte jedna maličkosť...predkožku mam naťahovať ked to mam potrete diprosone alebo to je jedno kedy to natahujem,napr. vo vani pri teplej vode?...a este ako dlho cca za den to treba natahovat??.....

fyzik

Re: demeter

tak tomu sa vraví skutočne smola, myslím že hodina naťahovania denne je skutočne dosť.

Nuž, toto je tiež jeden možný výsledok liečby, bohužiaľ. Bodaj by bola takáto úspešnosť liečby napríklad pri niektorých druhoch rakoviny.
Asi ti teda nezostáva nič iné ako chirurgické riešenie. :-(

demeter

Ano natahoval. V klude aj pri erekcii. Cisteho casu tak hodinu denne. To hadam nie je malo ci?

Trafit sa do tych 5% muzov co maju fimozu, a vramci nich sa trafit do 6% ktorym tato liecbe nepomoze, tomu sa hovori smola pani:D
Ale nie je koniec sveta, stavaju sa aj horsie veci.