Fimoza nutna obriezka?

mojo

Re:fyzik,
k tomu diprosonu. Kolko tub by si odporucal si objednat? Ak som dobre pochopil z diskusie, tvoj problem sa vyriesil, znamena to ze uz tu mast nepouzivas? Nerad by som to objednaval viac krat. Mam 26 a tiez mam fimozu. Vdaka

fyzik

Re: bublifuk

oficiálne sa bez receptu nedá kúpiť, ale ja som ju napríklad kúpil (načo by som chodil k doktorom, ktorí o tejto metóde aj tak väčšinou nevedia). Ako chemik mám papiere na chemikálie a tak som v prvom rade uvažoval o nejakej distribučnej firme na chemikálie ako Fluka, Merck, Aldrich, Fischer a podobne odkiaľ sa bežne objednávajú chemikálie, majú aj betametazón, ale vychádza dosť draho. Potom som narazil na farmaceutickú distribučmú spoločnosť unitedpharmacies.com, u ktorej sa dajú objednať lieky ktoré prídu poštou. V prepočte to vychádzalo rádovo lacnejšie ako čistý betametazón u Aldricha ktorý by som musel ešte v labáku riediť.
Objednal som si to u unitedpharmacies a došlo mi to za 22,5 $ aj s poštovným, teraz keď slábne dolár sa to ešte viac oplatí. Liečivo je spoľahlivé od výrobcu z Nového Zélandu.

Fakt si prečítaj diskusiu a moje príspevky, odpovedal som už snáď na všetky možné otázky.

www.unitedpharmacies.com

bublifuk

dakujem! da sa takato mast kupit bez receptu alebo musi ist k doktorovi, lebo myslim ze prave tomu sa chce vyhnut, kto by sa nechcel, ze..

fyzik

Re: bublifuk

Povedz mu pokojne o tom, ver mi, táto "choroba" je veľmi nepríjemná, pretože bráni v plnohodnotnom využívaní "našej pýchy". Možno o tejto novej metóde liečbya nevie a stále sa bojí chirurgického zákroku ako aj toho, že nakoniec bude musieť byť obrezaný. Pravda je taká, že v súčasnosti je možné až 94 % prípadov fimózy riešiť kortikosteoridmi, záleží na tom, aký ťažký je ten jeho prípad. Prečítaj si celú diskusiu, hovorím z vlastnej skúsenosti, mne to pomohlo. Ja som nevedel stiahnuť predkožku ani bez erekcie a behom 27 dní som ju stiahol aj v erekcii (za 8 dní som ju stiahol bez erekcie) a to som mal 23 rokov.
Všetko bez chirurgického zákroku, iba masť obsahujúca 0,05% betametazónu.

Ak to nieje totálne ťažký príápad, nech to skúsi, uvidíš ako sa mu uľaví a budete si v pohode spolu užívať.

fyzik

Re: ambroz

už som sa konečne k tomu dostal aby som ti odpisal, mal by si mať odpoveď v schránke, ak tam nedošla, ozvi sa

ambroz

re:fyzik
cawes pisal som si maila na abdul ohladom toho dotaznika..neviem ci ten mail este pouzivas kedze si mi zatial neodpisal..diki..Dave

bublifuk

chlapi, mozno sa opytam trochu od veci, ale nevedeli by ste mi tak z vasho hladiska poradit, frajer moj ma tiez fimozu a pozname sa len kratko a nevidame sa velmi casto takze som sa snim o tom nerozpravala, asi by sa velmi nepotesil.. skratka neviem ci sa to snazi nejako riesit a bola by som rada keby sa snazil, mam mu to nejako naznacit alebo co?