To ti určite pomôže, prečítaj si celú diskusiu, mne to pomohlo, ja som nemohool vôbec stiahnuť, mne je 23.
V tvojom prípadwe by bola obriezka alebo akákoľvek iná chirugická intervencia barbarstvo.
Ahoj tak jsem si zasel k obvodnimu lekari pro ten Diprosone a vyzkousim ho. Jinak ja potrebuji jen castecne roztahnout. Pri erekci predkozku pretahnu ale trochu to boli. Uz dlouho jsem premyslel o obrizce, pozdeji jsem objevil takzvanou Burianovu plastiku. No ale ted kdyby to slo tim kremem, tak to by bylo super. Dam za tyden vedet jak to dopadlo. Jinak me je 24.
je to ako nožnice, ale tupé, veľmi presne vyrobené zúbky, má to aretáciu, používa sa to na zacviknutie ciev pri operáciách, ale má to široké uplatnenie v elektrotechnike pri držaní káblikov :-)
samozrejme to treba použiť opačným smerom ako je to určené, teda ono je to určené na stlačenie a musíš to rozťahovať, ale použiteľý nástroj to je
No, ak máš iba malý otvor, je to asi jeden z tých ťažších prípadov. Nič ale nieje stratené, spôsob rozťahovania záleží na konkrétnej predkožke, a tú tvoju poznáš najlepšie práve ty. Ak je dostatočne dlhá (v prípade že ťa nebolí v erekcii asi dostatočne dlhá je) skús ju natiahnuť smerom od tela a do otvoru vložiť nástroj, napríklad pean alebo niečo podobné a s citom to rozťahovať, samozrejme postupne. Ak nemáš pean, môžeš skúsiť predkožku sťahovať smerom k telu, rozťahovanie v tomto prípade spôsobí samotný kónický tvar žaluďa. Ale ja osobne by som v prípade tak úzkeho otvoru použil najprv nejaký nástroj a až po jeho oztiahnutí na povedzme aspoň 1 cm vyskúšal ostatné techniky.
Na podobnom princípe ako pean pracuje komerčne predávané zariadenie v USA "glansie", jeho funkcia spočíva v postupnom rozťahovaní otvoru, pretože postupne rozťahuješ strojček na ďakší a Ďakší zúbok čomu zodpovedá väčšia vzdialenosť medzi koncami. www.glansie.com
-Len ilustračne, podľa mňa je to zariadenie predražené (100-120 $), ale ako nápad je to dobrá ukážka a veľa sa dá z toho odkukať.
Fyzik:prosim ta porad mi ako mam mechanicky roztahovat moj fimoticky kruh..ja ho ani vlastne nemam lebo mam uplne malu dierku iba..ziadny kruh..porad mi prosim..mam biely krem Diprosone
Ak chces, sprav fotku.. Len tak sa to neda popisat.. Hanbit sa nemusis, ved kazdy z nas, co si tu piseme, mal s tym problemy, alebo mi ju posli na email.
assaye@inmail.sk
Sice idem prec na tyzden, pozriem si to az v nedelu rano, ale ostatny ti pomoct mozu...
Jednoducho len tak bez toho, aby sme to videli, sa ti poradit neda. prepac.