Doporucoval by som ti zbavit sa zapalu ale radsej nez si to spravit sam by si mal zajst za obvodnou nech ti da navstivenku za urologom poviem ti vysetrenie trva ani ne 5 minut nic hrozne to nieje ja mam termin na 18.6.2009 na frenuloplastiku co jest predzenie uzdicky pretoze ju nepretiahnem v stoporenom stave cez zalud .... takze radsej zajdi za odbornikom a urcite informuj rodicov ty chcu pre teba len to dobre a nemas sa zaco hanbit nieje to zapricinene tvojou vinou a rodicia ti len pomozu v sebavedomi takze zelam vea stastia a neodkladaj to nez bude neskoro :)
Ahoj, ja mám veľký problém zohnať DIPROSONE, a veľmi rád by som ho vyskúšal.
Píses ze to pre teba nie je problém, budem rad ak ma kontaktujes na mail martus3@post.sk ohladom kremu. Bol by som velmi vdacny. Dík.Q
Ahoj, ja mám veľký problém zohnať DIPROSONE, a veľmi rád by som ho vyskúšal.
Píses ze to pre teba nie je problém, budem rad ak ma kontaktujes na mail martus@post.sk ohladom kremu. Bol by som velmi vdacny. Dík.Q
Ahoj!
DIPROSONE je bezne dostupna mast v nasich lekarnach a stoji 100-150 sk uz neviem na eura! Mne to dava kamos co rozvaza lieky a tiez som sa na to dal koli Fyzikovi ,ale liecbu som zanedbal a nemala ziadny ucinok teraz na to idem vazne a informujem vas co a ako!
Fyzik mam rovnaky problem ako si mal ty a neviem ci Diprosone je to prave riesenie,nie je ina mast??
mam 12 rokov a newem ked si chcem stiahnut predkozku taq do polovicky zaluda mi to ide potom nie lebo tam je enco newem ako by som to nazval taqe hmm newem proste je to spojene a newem mam faqt strach lebo faqt..newem som zufaly
ahojte mam 15 a tiez nemozem pretiahnut predkozku dalej ako za pol zaluda . ako som hladal a cital jedna sa o fimozu . Som si isty ze to mam ale neviem (hanbim sa) ako to povedat mame abo rodicom diky za radu
Caute,mam 13 a mam tie ztaky problem ze predkozka sa nepretiahne viac ako do pol zaluda! Dnes so bol u obvodnej na niakej kontrole a ta povedala zevraj mam ist k urologovi,ze ma asi objedna na niaku operaciu! Ale mne sa moc na operaciu neche ale pochybujem zeby som sa dostal k tej masicke z holandska :( Nenasla by sa ina mast? alebo iny spôsob? Predkozka sa mi nepretiahne ani v klude cela a ani ked stoji :( PLS
Ahojte prosim poradte mi bola mi vykonana frenulopastika,nevdel som v podstate ani co to je len mi bolo povedane lekarom ze by bolo dobre ju podstupit nakolko som mal natrhnutu uzdicku,vlastne az teraz som zistil ze mi bola odstranena celu uzdica.Je nejaky dalsi problem v sexualnom zivote alebo nieco s tym spojene zeby to nebolo take ako predtym.Vidim ze vlastne teraz mi nic nedrzi predkozku.Dakujem za radu.