Fimoza nutna obriezka?

miko915

zdravim. neviem ci sa to tu niekde riesilo ale ja mam taky problem ze ked mi penis nestoji ide stiahnut na zalud. no ked sa mi postavi tak nie, iba trochu. prosim poradte mi

Pete

Ja som mal problemy s predkozkou a tiez som to chel riesit bez obriezky. Pred osmimi az desiatimi rokmi som presurfoval hadam polovicu internetu a tiez som nasiel, ze v zahranici sa to lieci pouzitim kortikosteroidov. Mal som inu mast ako tu spominany Diprosone, ale s tou istou ucinnou latkou. Hned na zaciatku pouzivania masti som si myslel, ze je to zazracny liek. Ozaj to bolo citelne a viditelne. Pred liecbou som mal problem s hygienou v kludnom stave, po mesiaci uz som vedel pretiahnut predkozku aj po erekcii. Problem bol, ze sa problemy stale vracali. Tak som s tym sekol a rozhodol som sa to riest definitivne - obriezkou. Teraz mam po zakroku a dufam, ze to moje rozhodnutie bolo spravne.

morogel

Poradte mi niekto chcem ist na zakrok teda na obriezku.Chcel by som kontakt na niejakeho doktora najlepsie z Kosic alebo Presova nakolko som z vychodneho slovenska e mail.morogel@Azet.sk

mio

Zdravím ludia, veľmi by som sa chcel dostať k masti DIPROSONE a čítam, že niektorí nemajú problém s jej zadovážením, preto sa pýtam či by sa nenašiel niekto, kto by mi ju dokázal predať. Som ochontý za nu dobre priplatiť, stačí sa dohodnúť. Budem rád ak sa ozvete na mail: nevyplneny1@azet.sk Díky moc

goral

radko ja som diabetik a mne obr. robili uz 3x az teraz je do dobre tak asi zalezi ci mas s tim problem zdrav. alebo len kozmeticky. sex len potme

radko

caute ja som si dal urobit obriezku noo sa mi to dajak nepaci ku koncu penisu mam stale nejak vela koze je to take nepekne neviete ci sa to da este dajak zmenit dakujem

Patko

halala : no ja som bol v nemocnici 3 dni aj to iba kwoli tomu ze v prvy mi to nespravili az na druhy a den po operacii ta pustia ... Inaq ja som bol v Starej nemocnici v košiciach ... Nestoji to nic pokial to mas cez poistovnu a v statnej nemocnici ... Keby si isiel k sukromnikovy priprav si takych 65oo Sk co je teda okolo 210 € ... Inaq stehy zacnu vypadavat asi taq po 2 tyzdnoch

janci1622

nazdarte, po dlhom uvazovani som sa rozhodol skusit ten Diprosone, nevedeli by ste ho niekto zohnat, alebo neostalo vam ? k lekarovi sa mi 2x nechce... Na cene sa dohodneme, este aj zarobite :) mail: jtomcik@hotmail.com ; Dakujem