Fimoza nutna obriezka?

jiny fyzik

je to na holandske verzi www.unitedpharmacies.nl
vlevo nahore do okenka "Zoeken" napis disprosone ointment a odklepni na klavesnici Enter
Pak vyber velikost tuby ze 2 moznosti a klikni na Buy now
Potom na dalsi strance klikni "Naar Kassa", pak uz je to anglicky

Potom Click here to register
vyplnis jmeno a adresu, ze seznamu vyberes zemi, napr. Ceska republika
a je to.

jiny fyzik

je to na holandske verzi www.unitedpharmacies.nl
vlevo nahore do okenka "Zoeken" napis disprosone ointment a odklepni na klavesnici Enter
Pak vyber velikost tuby ze 2 moznosti a klikni na Buy now
Potom na dalsi strance klikni "Naar Kassa", pak uz je to anglicky

Potom Click here to register
vyplnis jmeno a adresu, ze seznamu vyberes zemi, napr. Ceska republika
a je to.

sano

Re:fyzik
no mam 15 rokov a newem ked si chcem stiahnut predkozku taq do polovicky zaluda mi to ide potom nie lebo tam je enco newem ako by som to nazval taqe hmm newem proste je to spojene a newem mam faqt strach lebo faqt..newem som zufaly

jiny fyzik

Ahoj, mezitim jsem to nasel. To unitedpharmacies.com se da pouzit, ale musi se kliknout na holandskou verzi (je v evropske unii). Nevyhodou je, ze je to hure citelne :-)

fyzik

Re: tomas 22593

Ahoj, dalo sa to objednat napriklad u unitedpharmacies, ale nedavno prestali posielat tovar do mnohych krajin (predtym tam mali obrovsky zoznam krajin kam dodaju tovar) a teraz kopec krajin zmizlo a zmizlo aj slovensko. Mozno nejaky vedlajsi efekt ekonomickej krizy (i ked mi podstata moc nesedi, mozno malo zakaznikov a vysoke fixne naklady na podporovanu krajinu, ktovie)

Treba najst nejaku inu firmu. I ked si myslim, ze v tvojom pripade sa nemusis bat ze by ti doktor odporucil obriezku, pretoze v tak lahkom stave ako mas ty by mozno pomohlo aj citlive natahovanie v cistej vode. Avsak natahovanie a sucasne aplikovanie masti povazujem za lepsiu moznot, pretoze mast je protizapalova.
Skus najst takeho lekara ktory by ti to predpisal. Nemusi to byt urolog, ale moze to byt aj kozny. Ti pouzivaju tieto masti a poznaju to.

fyzik

Re: sano

zrastla s penisom ? to sa da ?

moze byt prilepena, neviem kolko mas rokov, ale odlepovanie predkozky od zaluda je postupny a velmi individualny proces, u niekoho prebehne do 3 rokov a u niekoho v 17 rokoch. Nasilne strhnutie nevyvinutej predkozky casti vedie k opatovnemu prilepeniu (nie zrasteniu), a po vyvinuti sa to zvykne oddelit. Problem nastane ked nasilne strhavanie prilepenej predkozky sposobi vznik mikrotrhliniek v predkozke a nasledna infekcia a zapal sposobi vznik skutocnej fimozy - to kedysi zapalene miesto na predkozke sa fibrozne zhoji a vytvori tzv, fimoticky kruh - oblast uzsieho malo pruzneho tkaniva. Potom aj po odlepeni predkozky nejde stiahnut, pretoze sa nezmesti zalud cez ten fimoticky kruh. Ked sa nestrha nedovyvinuta prilepena predkozka, netreba mat strach ze sa pod nu dostane spina a vznikne zapal, pretoze spina sa tam proste nezmesti - je to prilepene. Na prilepenej ploche nevznika ani smegma. Preto je dobre nestrhavat to nasilu ale nechat to na individualny vyvoj a po odlepeni to uz samozrejme kazdy den stahovat a cistit.

Co by som ti poradil - nuz ked si myslis ze je len prilepena (ponatahuj ju rukami a to uvidis ci je spojena so zaludom alebo ci je volna) tak v takomto pripade sa neobavaj, ak koniec nieje uzky, ale len je predkozka len prilepena, za nejaky cas sa to asi upravi samo (neviem tvoj vek, ale ako hovorim, individualny jav, niekedy aj okolo 17 roku sa to odlepuje)

fyzik

Re: jiny fyzik

aj ja som si uz vsimol, ze z nejakych nepochopitelnych dovodov na slovensko nedopravuju tovar, ale ked som to ja objednaval, podporovali obrovske mnozstvo krajin (v tom rolovacom zozname toho bolo podstatne viac ako je tam teraz) - mozno ekonomicka kriza, ktovie

honza

Ahoj Tomaši, já jsem měl to samé a pokud tě to užší místo za žaludem neškrtí, tak existuje řešení pozvolného rozšiřování. Tedy přetáhni to zúžené za žalud a tam ho nech. Myslím tím non stop. Kůže bude trvale mírně napnutá a jak se buňky předkožky obnovují, tak je postupně nahradí nové, volnější. Výměna buňek trvá 3 měsíců a mohu zaručit, že to 100% funguje. Obnažený žalud je ze začátku citlivý, ale během 14 dnů se otrká.

tomas 22593

cawko,ja mam fymozu uz od narodenia a ma to zacalo uz aj poriadne trapit..sex a tak..citam tu o tej masti DIPROSONE..a myslim ze mne by to asi mohlo pomoct..predkozku stiahnem normalne..pri erekcii tiez,len je trocha uzka,a to mi vadi.. len je mi dost blbe ist s tym ku doktorovi.. neda sa ta mast, alebo nieco co by mi pomohlo kupit aj nejak inak..aspon bez predpisu?odp...diky moc...