Zdravím, ľudia...
Asi pred mesiacom som písal, že zháňam masť DIPROSONE, pretože je len na lekársky predpis. Na to mi niekto odpísal, že ju možno získať aj bez predpisu, záleží len na ochote / empatii lekárnika. Písal, že prišiel do lekárne a povedal, že mama má napr. psoriázu (jedna z chorôb na ktoré je DIPROSONE určený) a že jej došla masť a za lekárom sa jej chodiť nechce, či by to nešlo aj bez predpisu...a ono to išlo.
Píšem to tu preto, lebo dnes ráno som bol za dermatológom na jednej súkromnej bratislavskej poliklinike (s iným problémom...pitoriáza...) a predpísal mi nejaké krémy na môj problém (na chvíľu ma aj napadlo, že sa ho spýtam, či by mi nemohol predpísať aj DIPROSONE, lebo bol relatívne mladý a určite by mi pomohol, ale nestalo sa :P). Keď som prišiel do lekárne, vytiahol som lístoček na predpis a ochotná lekánička mi s úsmevom podala moje lieky a spýtala sa, či to je všetko, povedal som si, že to skúsim..."A, prosím Vás, DIPROSONE je na predpis alebo bez predpisu?"."Chcete masť alebo krém?". A bolo to...Žiadne otázky prečo, načo, pre koho (aj keď už by som si niečo vymyslel..) Len mi dohovorila, že je to liek na predpis a treba si poriadne prečítať príručku, keby sa objavili vedľajšie účinky, tak okamžite prestať používať a pod.
Chcem teda povedať všetkým, ktorí masť DIPROSONE zháňajú a možno aj vedia o nejakej lekárni, kde pracujú milí, ochotní ľudia, kľudne chodťe do lekárne a spýtajte sa na DIPROSONE (povedzte, že máte vyrážku, došiel vám a na predpis sa vám čakať v rade nechce..). Nech vám to nie je trápne, ja som sa len spýtal, že či je na predpis alebo bez, a lekárnička na to, že kľudne aj bez predpisu.
Čiže toľko k mojej skúsenosti, snáď vám to dodá odvahu prísť do lekárne a odchádzať už budete aj so svojou masťou...
Ako som povedal, záleží od lekárnika.
Ja som tú svoju kúpil v lekárni pri Daxnerovom nám. v Bratislave, hneď vedľa polikliniky Prosanus.
Ak by ste neuspeli, napíšte mi na diprosone@gmail.com, rád vám môj DIPROSONE pošlem (ak mi ostane) - ale až tak za mesiac, uvidíme ako pomôže.
Snáď vám tento príspecok bude užitočný,
Veľa zdaru
Janči