ja sa chcem spytat ak podstupim obriezku po kolkych dnoch vypadnu stehy .. co taka obriezka stoji.. kolko dni som v nemocnici .. aa este ze ku komu na vychode je najlepsie s tym ist.. dakujem za odpoved
Podelim sa o skusenost s obriezkou.Pred 2 tyzdnami my ju spravili.Samotny zakrok sa dal prezit bez problemov.Samozrejme niekedy to bolo aj neprijemne ale da sa povedat ze to bolo viac menej o psychike a o tom ze niekdo sa mi hra s vercajchom.Odstranenie predkozky bez problemov ... to sitie okolo toho... no nic moc ale da sa to prezit.Hojenie po zakroku je v pohode aspon u mna.Prakticky hned po zakroku som zacal rano a na vecer z kupelom v repiku a hojilo sa to velmi dobre.Co sa tyka masturbaie neviem povedat ale sex som mal po 14 dnoch po zakroku.Ake to bolo?No zvlastne ale akoze urcite si zvyknem.Pravda co mi ostava ale je to subjektivny nazor.Zhrnutie:ak si myslyte ze to potrebujete tak nevahajte a spravte to.Masticky a sarlatanske veci ....je to na vas.Prajem vsetko dobre.
ahjte...mám takýto problém..mam 21 rokov a mám zrastenú predkožku zo žaludom...zistil som to už dávno ale hanbil som sa stým nieco robiť...všetko aj sex bol v pohode ale dnes sa mi tá predkožka natrhla a dosť to bolí...ako mám postupovať??? mám si to odtrhnúť sám ale mám strach že este viac niečo pokazím a ubížim si alebo mam isť za urológom i ked sa dosť za to hanbím...a bude nutná obriezka??
Zdravim, tak som sa tu pol roka neukazal, pokusal som sa mechanicky natahovat postihnute miesto no nic to nepomohlo. Nenachádza sa tu nahodou niekto, kto masticku ma a uz nepouziva? Mal by som zaujem zakupit, ak to nie je problem. Pamatam si, ze si to tu uz raz niekto pytal, tak neviem ako dopadol dotycny. Tak ak s tym niekto nema problem, moze mi tu nechat odkaz. Diky
nahodou obriezku ma moj manzel, tiez mal zdravotny problem a ja, ako zena, si to velmi pochvalujem. jeho penis vobec nepachne tym svojim specifickym pachom, co mi predtym dost vadilo a myslim, ze aj vela zenam to na muzoch vadi. takze chlapci, smelo do toho, nie je to vobec bolestive a vyriesite sebe, aj partnerke problem.
no tak to mas fimozu aj ja to am ale sa to chistam povedat nasim a som kukal to bude ntna obrjeska to ti spravja zares od zacjatku predkoskui as po kenjes zaluda takim kriskum to odjebu a zasiju strebavacou nito sa toho bojim a potom mas celi zavud odhaleni to us co bude za stav mama
Cawte vsetci mam problem moja predkozka je taka uzka ze nejde stiahnut ani na polovicu zaluda ked som bol s tym u urologa ten mi ju stiahol uplne celu ale mne potom doma znovu nesla. Aky mam problem? A este jedna otazka moje semeno ma zltkastu farbu a neprijemny zapach co je s tym?
ja som si vôbec nestahoval predkozku aj ked isla stiahnut a teraz tam mam na celom zalude nejaku bielu hmotu ktora nejde dolu a predkozka ide stiahnut v poho odpovedzte je to vážne
vdaka každemu za odpovede , mam teraz iny , včera mi vykonali obriezku , dnes ma pustili z nemocnice , noo a ono sa mi to nejako nezda, predkožku mam velmi hrubu , asi je napuchnuta, a žalud skoro nevidno , neviem či to je normalne a či to odpuchne , a chcem proste vedieť ako to hojenie bude prebiehať , dakujem