Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
to ja som zjedla aj liter !! :DDD na moj vygrcany zaludok to bolo ako naplast na ranu :DDD nic sa mi neudrzalo v zaludku,len zmrzlina a cerveny melon :DDD dufam,ze pri druhom babätku to budem lepsie znasat :DDD
to snad ne :))) by som umrela, zjest na posedenie liter zmrzky
ani ked som bola tehotna som nemala "divne" chute, teraz nemam o com rozpravat :D ziadne take ze cokolada s rybičkami :)
tusim litrove byvaju :P ja som take papkavala ked som tarchava bola :P ....
kolko je to,jedna krabicka zmrzky?
Annyi,
dakujem... mas pravdu, nemala by som si zakazovat... este predtym som bola behat, a tak som si dopriala no :))) uz mi neni momentalne tak zle... :D
purpleness
ved ta zmrzka nevadi ja som tiez minule zjedla skoro celu krabicku ale nehovor si ze uz nikdy nebudem jest zmrzku s krabicky nezakazuj si jedlo ani to jedlo nejak neplanuj lebo ked zjes nieco neplanovane tak pridu vycitky roste si daj co ti chuti
tak ja dnes
R: corn bageta maslo sunka syr
D: bebe keksy kakaove
O: 2 lagose s tatarkou a kecupom
o: langos s kecupom
otom neskor zopar tych malych pernickov ku kave
V: zemla s jogurtom
V2:polovica corn bagety maslo sunka
ferdo, nespamuj
hladam cloveka co pozna takeho co napise cez internet comi je a co mam s tim robit dakujem vam napiste mi jeho meno na moju temu dakujem vam!
ahojte,včera:):
R:Activia čučoriedková+banán,ovocno-bylinkový čaj
D:100%pomarančová šťava(3dcl)
O:celozrnný kus-kus s bielym jogurtom a zeleninou(3mrkvy,paprika,paradajky)
Ol:jogurtový nápoj Klasik drink banánový(330g)+jablko
V:muller banánové mlieko(400ml)+celozrnné cereálie,jablkové obilninové peniažky+2 banány(menšie),sójové mlieko(300ml)
V2:Selský smotan.jogurt jahodový(200g)+2 banány + škoricové piškóty so sójovým mliekom(250ml)
cez deň:3dcl čaj,1,5l miner.malina-
šípka,1,2l 55%pomar.džús,3dcl 100%šťava