Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
fajn :)
ja - chlieb s postruhanym syrom, rajcina paprika redkovka hlavkovy salat, caj
zmrzka
hranolka a kuraci rezen (ale mala porcia, hned som bola plna lebo som zobkala pri vareni), ananasovy kompot, káva
banán
pol rozka so syrom tavenym Apetito a cesnakom - teraz
a este si daco dam, asi jogurt s klíčkami
tak dala som si jogurt a polyst. chlebicky, jablcko male...
alebo biely jogurt s ovocim,mnam :)
daj si nejaku zeleninu cerstvu - rajciny, papriku cibulku cesnak salat, co lubis, s celozrnnych pecivom, (alebo aj obycajnym) a mozes aj syr neudeny eidam alebo nejaky prirodny.a caj
v takomte teple staci lahke jedlo aj tak. a vela pit.
takze
R- graham. rohlik, troska pomazanky,kakao
D- jablko
O- slepacia polievocka/bola tam aj mrkva/
O- 3 kusky polyst. chlebikov, caj,citron
V-
neviem ci si mam dat na veceru jogurt alebo zasa slepaci vyvar.. poradte...
a vytknite mi co bolo dnes zle, nech viem..
boze citim sa jak mimino co sa uci chodit...ja sa v 24 rokoch ucim jest..
v pohode, zle to byt nemoze :) akurat predrazene.
ja mam velmi rada caje, isty cas som ich stale skusala nove a nove,teraz mam par oblubenych a tie pijem. je to ako s bonbonierou ked zakazdym skusis iny bonbon :)
jasne.. ja tym BIO vyrobkom neverim absolutne vobec,,,, iba co su drahsie :D
maju casto krat to iste zlozenie... ale tak mi padol do oci, ,, bol hned na kraji,,, ze zeleny, a este navyse aj bio, no tak teda ze idem po nom:D
bio je podla mna teraz velmi in oblbovak :) ale v pohode. najlepsie je kupit si sypany caj v cajovni.
bryndzu podla mna mozes, aj to acidko. Jasne, kazdy mame ine travenie, ved uvidis ci ti bude vyhovovat alebo nie. Ale je velmi zdrava, cize ak s nou nemas problem, tak by som ju urcite z casu na cas do jedalnicka zaradila :)
a velmi pekne si to vsetko obmenila. Uplne super by som povedala!
jajka ja som prave dopila BIO caj zeleny s citronom,,, dufam ze to nie je nejaka hovadina zas vymyslena... poznate to niekto??? BIO IMPRA