Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

xdanielax

jajka, tie vajicka som jedla kvoli tym bielkovinam a zltok obsahuje sice aj bielkoviny ale zbytocne vela tuku /pre mna/ tak preto. (a moj pes si pochutil :)) )

sashley

vcera:
R: fantasia s jahodami, kava s mliekom a s cukrom
D: banan,kava
O: maso s chlebom, zakusky 2 (neudrzala som to v sebe :SS)
V: jogurtovy napoj
V: trocha kukurice z konzervy

:(

Futuristka

R- plátok 100%celozrnného chleba+cherry paradajky
O- trošku kuraciny, varené zemiaky, paradajkovo-cibuľový šalát
S- káva s mliekom, 8 jahôd
V- kuracina, dusená kapusta
a pri telke 2jogurty, 2fitness tyčinky a 125g malín

xdanielax

Tak co som ja dnes vsetko pojedla, kde viem uvadzam aj gramy (zemaky som na ten tanier svacla tak od oka primerane:D ). nehovorim ze je to ukazkove ale tak paci sa:
R: ovsene vlocky (30g), jogurt, ovocie(150g) (to mam snad kazdy den)
potom som bola v posilke, kde som po cviceni zjedla druhu polku bananu a jablka co mi zostalo z ranajok a par piskot (? g) :)
O: zeleninova polievka + rybie file (200g), zemiaky (?), zelenina
Ol: 1/2 tvarohu(90g) zmiesaneho do prijatelnej konzistencie s acidkom (?) a jablckom (100g)
V: prazenica z 3 bielkov a jedneho zltka, fazulkove lusky (200g), trocha zemiakov.
V2: druha polka tvarohu (90g)
plus pitie: voda, kava, caj.

jajka001_

nebojim sa len sa vzdy toho prejem takze nemam nan chut:) este lubim ze fetaki syr, to je taky, do salatu. lubim grecky salat, syr, a kopec zeleniny.
jogurt dnes na veceru nebude - musim si dat polievku od obeda :)

xdanielax

smajli, nie v stankoch, myslela som take tie sojove kocky, rezance atd, co predavaju v obchodoch, napr: www.bonavita.cz
to si uvaris podla navodu, ochutis jak chces - lebo inak to moc chut nema :D je to zdrave, dietne, rychlo sa to pripravi a nestoji to vela :)

jajka, cottagge-u sa nemusis bat, kludne si daj aj kazdy den kelimok ;-)
syry su ok, len niektore su moc tucne, idealne je vyberat tie co maju do 30% tuku. A cottage ma menej. Vcera som si urobila ze spaldove cestoviny, na to som si dala cottage a k tomu paradajku a do toho pokrajala paradajku a papriku. Mnam!! Uz a tesim ked si niekedy urobim repete :-)

smajliQa

daniela...

a to sa moze jest aj taka soja, co sa v stankoch predava,?? taka ta prazena,? to asi ne, co,?? to ma vela tukov... poradte lebo som blba z toho..

jaj a tuniaka milujem.. ale aj celkovo ryby, napriklad zboznujem lososa...
alebo thilapiu... fuuuh. mnam :)