Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
bingham... :)))
celkom sa aj tesim... aj ked obcas je to naozaj tazke, ale viem ze robims pravnu vec...
je to normalne ze ma neuveritelne boli brucho kazde rano???
pekne smajliqua...pomaly...sa dostanes k cielu... :))
jasne, radsej pomaly, chvilu to trva kym si vyhladovene telo zvykne na stravu:) ked najdu niekoho kto dlho nejedol tiez ho nemozu hned nadzgat jedlom aj ked umiera od hladu lebo by umrel.
jajka dakujem.. ale potrebujem zacat pomaly... uz takto mam dost mindrak z toho, ze idem dobrovolne jest ,,nieco,,
:D
smailiqa, drzim palce :) neboj, pri tejto strave nepriberies, je to tak na udrzanie vahy, ci skor este menej.mozes trochu pridat ked chces nabrat na tie vychudnute kosti.
jedz kludne vela ovocia, teraz v lete to treba vyuzit ze je vela cerstvej zeleniny a ovocia. a z toho sa nepribera, to je cista energia pre bunky. ziva strava:)
xdanielax
dakujem :))
drzte palce :)
nemozem cuvnut, uz je to stvrty den, nevzdam to :)
smajli, drzim ti palce :) konecne jes aj nieco uvarene a vyzera to chutne.
ale z toho co pises urcite nepriberies, lebo aj tak je to stale malo. Nemusis sa bat jest, ked budes jest pravidelne metabolizmus sa ti pekne rozbehne a nebudes priberat.
mamina ta urcite za tucibombu mat nebude, za prve za par dni to neni vidno a za druhe, urcite budes vyzerat lepsie a zdravsie, a hlavne sa tak aj citit. Vela stastia! :)
ahojte....
tak ja sa drzim.. dnes je to uz stvrty den. hrozne sa bojim, ale bolo na case uz nieco robit. ked mi povedali ze sa zo mna stava anorekticka, nechcela som tomu verit, viem ze mi to tu vsetci hovorili, ale to je prosto choroba ktoru si clovek neuvedomuje. ked som bola mladsia, vzdy som ich odsudzovala, ze ako mozu byt take hlupe a nejest.. teraz ich chapem.. ale ja bojujem :)
STVRTOK :
R-vlocky,med,jogurt
O-zemiak, kuracie masko, zelenina
V-zemiak, paprika, kur. reze. taky fakt ze malinky.
PIATOK
R-kakao, banan, jahody
D-
O-ryza, masko, zelenina, mineralka
O-jablko
V-kakao, ovocie/viem ze by sa nemalo, ale lepsie ako nic.na zaciatok...
Sobota
R- graham.rohlik, pomazanka, kakao
ostatne dopisem..
je to strasne.. 4 dni som sa nevazila, lebo viem, ze nemozem.pripada mi to hrozne, dobrovolne,, nasilu,, pribrat, ale zevraj musim. nikdy som si neuvedomila, ako sa na mna ludia pozeraju., videla som len svoje stehna a nic viac ma netrapilo. ked mi zacali hovorit, ze mi su vidiet klucne kosti, a kolena ze mi trcia, ked ma boleli kosti na chrbate a po brusakoch som mavala modriny, a ked som musela prestat nosit prstene lebo mi padali s prstov, az potom som si to zacalo uvedomovat. a to aní nehovorim o vypadanych vlasoch.
po 4 dnoch celkom normalnej stravy sa citim zivsia, nemam kruhy pod ocami, a ani nemam take blede prsty. som zvedava co mi povie mama ked ma uvidi po par dnoch.. dufam ze nebudem ako tucibomba. je to strasne!!!!!!!! ale snazim sa :(((
cry, co kebyze sa prestanes vazit? ja som v piatok pred tyzdnom stala na vahe uplne prvy raz od prepustenia z pakarne. a vedela som, ze na nej nebude nic, z coho by som sa specialne tesila, alebo bola nestastna, kebyze mam akekolvek obavy, pochybnosti, alebo pocit, ze mi z toho bude smutno (albo sa budem naopak prilis tesit z nizkej vahy), tak by som na tu vahu nevyliezla.
to bolo skor len tak z haluze, u kamarata, nie sama dakede aby som si podporovala chore vnimanie tela.
skus sa prestat uplne riadit vahou.
vidim na sebe samozrejme, ked priberiem, ale vidim, aj ked schudnem, no meritkom je uz moje vlastne telo, nie nohavice, alebo vaha.
mne dali v pezinku zyprexu, bolo mi po nej strasne, chytala som po nej neuveritelne chute na prezieranie a vobec mi nepomahla v lepsom chapani svojho tela. moj psychiater mi ju potom vysadil a bolo lepsie, omnoho. magrilan mi pomohol v najhorsom, ale to je individualne. tiez som nebola nadsena, ze beriem lieky, ale teraz som uz 3rok bez a je to super.