Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

[zruseny22]

evcca, užívam Zeldox 60mg, predpísali mi ho v Pezinku, potom 1 a 2/3 Triticca a Rivotril.
Magrilan som užívala asi 2 a pol roka, vôbec nič nerobil, bola som stále depresívna, tak mi ho vysadili.

Silvi, Zyprexu som užívala pár mesiacov aj ja.
V pondelok idem ku psychiatričke, povedala, že urobíme menšiu zmenu. Terapeutka je zasa za to, aby som mala aj antidepresívna, lebo Zeldox nepatrí to tejto skupiny. Má mi pomôcť prekonať zlé myšlienky, ževraj pomôcť s jedlom, už si neubližovať... atď. Lenže terapeutka zmenu v liekoch neurobí, hoci je tiež psychiatrička, skvelá psychatrička, ale k nej chodím čisto na terapiu.

Silvi, nebudem písať jedálníček, keď viem, že je toho málo. A porovnávať sa tu, ktorá zjedla menej je fakt choré. Nedávno mi na terapii povedala teraputka, že zo Zeldoxu sa môže tiež pribrať. Nesúhlasila s užívaním tejto tbl., nakoľko sama nechápe, na čo konkrétne mi tento liek dali. Ale teraz ma tak napadlo: ozaj mi mešká menzes. Prišla som z Pezinka, schudla som 1,5kg ešte doma, a teraz mám vlastne váhu skoro už ako keď som z Pezinka odišla. Neviem, či som vážne pribrala, alebo je to aj tým meškajúcim menzesom. Lenže zasa som to pokašlala a užila preháňadlá, lebo som nebola 8dní na wc a ďalšie dni som nevedela už vydržať, bolelo ma brucho, tlačilo, nafúknuté, na zvracanie mi bolo. V pondelok mám ísť dr. Vr., pred týžňom mi dala podpísať papier, že budem užívať lieky ako mám, pravidelne sa stravovať, dodržiavať pitný režím, a to všetko bez preháňadiel. Terapeutka o tom preháňadle vie, ak by bola v kontakte so psychiatričkou, povedala by jej to. Čiže sa musím psychiatričke v pondelok priznať, neviem čo mám čakať. Či ma vyhodí, k tomu papieru mi totiž nič nepovedala, len že to mám podpísať a odišla som. Ak ma vyhodí, bude to škoda, ale ja som si už vážne nevedela rady. Fakt ma to brucho bolelo, k tomu bola vyššia váha.
Teraz som si dala normálnu večeru, vážim si svoju teraputku, to všetko, čo pre mňa robí, bolo by nefér hladovať a tým pádom zbytočné k nej chodiť a platiť si terapiu. Počkám na menzes, keď sa rozhodne prísť, po skončení sa odvážim a tak zistím skutočnú váhu. Teraz boli črevá plné, k tomu meškajúci menzes.... Mám v hlave zmätok.
Silvi, ja som na takom rozhraní než ty... Práve ja by som sa vyliečiť chcela. Jeden deň si poviem, že na tú liečbu kašlem, chcem vychudnutosť, ale na druhý deň ma to prejde. Ako som prišla z Pezinka domov tak stále chodím po lekároch, infúzkach, stále sa mi niečo deje, toľko krát som nebola za celých svojich 25rokov. Neviem, čo sa to tak spustilo po Pezinku. Mala som raz veľký problém s obličkami, tie mi zlyhali po preháňadlách, ktoré som neustále užívala, potom som abstinovala. Vlasy mi padali aj vtedy, nechty sa mi lámali, ale teraz: znova mám problém s obličkami, mám strašne nízky tlak, pulz 42, neskutočná únava, tak veľa by som tu mohla pokračovať.

Futuristka

R- celozrnná marhuľová veka
S- jogurt
O- jablko, jogurtový nápoj
S- nanuk
V- 10cherry paradajok+ trošku lučiny na nich
a ešte budú večer k telke tyčinky celozrnné

jajka001_

silvus ze ti z tej kavy a ceresni este neni zle...

makovka, kava
jogurt
banan, bebe
file, zemiaky, uhorkovy salat
jogurt
bude ...chlieb lučina cibulka redkovka paprika

silvus29

dnes som mala zasa "super" deň, nikto nebol doma a tak som mohla jesť čo som chcela, ale večeru budem musieť mať normálnu, lebo sa vrátia...:
R: 2xkáva
D: jahody
Obed: čerešne a cappuccino
Ol.: čerešne
V: bude grah. rožok s maslom, Hermelín a biely jogurt s orechami

oui.

ano dievcata, vysadzaje samovolne lieky, iste si pomozete :)

priberania sa aj ja bojim ako cert kriza, ale ani za boha neprestanem jest. co kebyze si date vypracovat jedalnicek nejakym fitness poradcom,. vysvetlite im svoj problem s tym, ze chcete jedalnicke, ktory vam pomoze nastartovat metabolizmus?

devy, takto budete fakt hladovat cely zivot, teraz si dodrbete metabolizmus a ked v 40ke dostanete rozum, uz vam ho nepomoze ani najlepsi endokrinolog napravit... a o znicenom tele uz ani nehovorim

silvus28

Ahoj Cry, a nemáš dostať náhodou menštruáciu, keď si pribrala? Lebo vtedy aj ja mám o 2 kg viac...a radšej neobmedzuj množstvo jedla, lebo si spomalíš metabolizmus, ja ho mám taký pomalší, preto musím jesť menej, lebo by som pribrala...ale teraz ani nechudnem ani nepriberám...a už ma to váženie každý deň štvalo, tak som nasratá vybrala baterky z váhy a dala sestre, aby ich niekde zahodila a váhu schovala...a prezraď konečne, aký liek to užívaš, ja som ich brala asi už všetky, možno ho budem poznať a poradím ti...alebo napíš svoj jedálniček, čo jedávaš v bežný deň, a my ti poradíme či sa z toho dá pribrať:-) chcela by som ti pomôcť, lebo si vcelku fajn baba, sympatická:-)

Majo Bruk

Vsetci ,ktori trpite nadvahou alebo podvahou,pripadne mate zdravotne problemy.
Pomozem vam a poradim vam ako vas problem odstranite.
Seriozne ponuky na mail :
praca.wellnes.rk@gmail.com

xdanielax

ale mala by si jest aj ine aspon trochu, aj ked mas ten stres..nieco lahko stravitelne uvidis ze sa ti bude aj lepsie ucit.
okrem toho, ked mas stres z ucenia, je jasne ze si telo pyta cukry, kedze mozog funguje na cukroch :) aj oriesky su dobre vtedy. a zdrave navyse.

silvus28

R: káva, jahody
D: čerešne, káva
Obed: kuskus s orechami, hruškový kompót
Ol: kapučíno
V: grah. rožok, biely jogurt s orechami a kakao

Cry, úplne ťa chápem a vôbec ťa nejdem odsudzovať...mňa by tiež štvalo, keby som pribrala, hoci by to nebolo vidieť...ja som voľakedy pribrala zo Zyprexy...