Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
ale no tak...neblazni ved si dokopy nic nezjedla :)
ahojte...
ja mam asi vycitky... ale aj tak som sa neodvazila, a aj tak neplacem a nenadavam si...ale strasne sa trasiem zvnutra..nervozita...
R- rohlik, pomazanka, kakao
D- ceresne
O- som spojila aj s vecerou, lebo to bolo o 16tej, a bol vacsi...
dala som si s priatelom v restike taku misu pre dvoch,,, a mala som
kopcek ryze, 3 velke zemiaky grilvoane, a 2 grilovane kridielka...
ale pred tym som zjedla 200 g zeleniny, aby mi to naplnilo brucho.. myslite ze to bolo vela,???? strasne mi je..
silvus, ty stale tie ceresne :))
ja som si vcera trochu vykostkovala a hodila do mrazaku, viem ze to straca na vitaminoch trochu ale jaka zmrzlinka!!
R: čerešne, káva
D: to isté
Obed: kura varené, kuskus, hl.šalát
Ol.: čerešne
V: grah. rožok, jogurt s vločkami a orechami
ufff. to som tomu dala. ranajky chlieb vo vajci so syrom, obed - najprv som dojedla rezen po malom - že šak to nevyhodim a potom som si dala peceneho pstruha s kari ryzou a hraskom...koksoo:))idem sa prejst :)
R- 100%celozrnný chlieb a cherry paradajky( v poslednom čase akosi stále:D)
O- zemiaky verené, kuracina a udusená hlávková kapusta
S- ladová káva s mliekom
V- tvaroh dochutený niečím sladkým (ešte neviem čím)
2V: maliny, čučoriedky
smajliqua, a preco by si si nemohla daco davat? vyliecenie z ppp znamena aj to, ze si nebudes nic zakazovat.
a pokial ide o to, ze sa nechces prejedat, to predsa nemusis nijako zdovodnovat.
nemusis nikomu vesat na nos ze mas problemy. ludia to sami nezistia resp mozu si to pomysliet pri pohlade na teba - ale je vela chudych ludi ktori jednoducho nemozu pribrat.
co si nemozes dat? ak nieco nechces proste povedz ze na to nemas chut, ze to nelubis. alebo ze mas na to alergiu. predsa ta nikto nemoze nutit. alkoholici to maju tiez tazke, este tazsie lebo odmietnut alkohol vela ludi berie ako neslusnost :) a nech si myslia co chcu, zdravie je najdolezitejsie, rozumni ludia to pochopia :)
ahojte.... a to tak bude dokedy??
dokedy mam ludom vysvetlovat, preco si nemozem dat tamto, a preco nemozem hento??? a take??? ja nechcem aby niekto vedel ze to mam.. alebo kedy mozem pvoedat ze uz je po tom???