Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

[zruseny22]

Doodie, musím sa jej s tým preháňadlom priznať. Keď to neurobím ja, mohla by to niekedy povedať terapeutka, aj mi to tak dala najavo, že keby ju stretla, určite jej o tom povie, nakoľko mi chce len dobre. Tento stres, čo dnes zažívam má aspoň jednu výhodu, že som dnes bola už 3x na wc, to sa mi nikdy nestalo, lebo mávam zápchy. Už nech je to za mnou. Bežkám na terapiu:-)

[zruseny3]

ahoj slniečko. :)
ale ja ta mam napriek tomu stále rada. :)
a keby si to potom dr. nepovedala? vies ktorej.. Alebo sa to na terapii opytaj dr.
a takto náhodou nejde ti bus?? :) šup šup
buzerace na dálku. :)

nejak sa mi tu da pisat. nokedy ma to nechce pustit na toto PPP. ale teraz idem cez bočnú lištu, tak zatial sa da. :)

[zruseny22]

doodie, ja viem, že myslíš na mňa, a na tú moju kvetinkovú červenú digit. váhu. Sľubujem, že už na ňu nebudem liezť každý deň, ale mám od lekárky povolené raz za týždeň.
Je pravda, že ma vie číslo na váhe veľmi ovplyvniť, teda moju náladu. Z usmiatej baby za po jednom vážení stane urevaná chorá ženská.
Dnes idem ku psychiatričke aj k teraputke, taký strach aký mám teraz som nikdy nezažila. Pochybila som, a viem, že si pravdepodobne ponesiem následky. Blbé preháňadlá, teda skôr hlúpa moja hlava:-(

[zruseny3]

presne tak.
slniečko sem, slniečko tam, šlápne to na váhu a bum búrka jak sviňa... :(
Chcem viedieť slniečkoooooo!!!!

oui.

baby, nevazte sa, kolko krat to tu mam vykrikovat. nemate dovod poznat svoju vahu, tak sa nesnazte byt hrdinky a nelezte na to. je jasne, ze vas to rozhodi, nepokazte si pekne jedenie sprostymi cislami. smajliqua, pocuvas!!

ja som z 10 krat denne presla na raz za dva mesiace a zijem. lepsie :)

[zruseny3]

ach váha... jednu poznám, takú peknú červenú s kvetinkami... myslím, že sa z nej asi čoskoro stratí baterka... ;)

smajliQa

xdanielax

je to dnes siesty den, co normalne papam, a zaroven siesty den, co som sa nevazila... a ani nemam odvahu, ked vam mam pravdu povedat...

kamoska_

R: ovs. vlocky s hrozienkami, tekv. semienkami, skoricou, kokosom, psyliom, s domacim bielym jogurtom

D: pol tvarohu so skoricou, nastruhanym jablkom a lyzicou cucoriedkovej stavy

O: zeleninove rizoto (ryza natural)s klickami a cviklou

Ol: kalerab, kava

V: brokolicovy krem s klickami a vajickom na tvrdo

xdanielax

smajli uplne dobre ;) ved ked jes tak mas mat plne brucho predsa. Nic nezdrave si nejedla same dobre veci. Tak klud :-)
a dobre robis ze si sa neodvazila. Je nezmysel vazit sa vecer po jedle.
Neboj nic.