Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
požičaj mi prosím ťa tvoje odhodlanie. potrebovala by som ho dostať jednej osobe do hlavy... veľmi súrne...
doodie, lebo osm si naozaj uveodmila ze je ot zle....velmi zle...vzdy osm bola akurat nemala som probelmy s vahou.nebolo to 40 kg ale vzdy okolo 50 a to na moju vysku bolo akurat len ja som chcela extremnu stihlost.a musim uznat s odpstupom casu ze mi stacilo iba civcit napr kalanetikua bolo by to oka...mala som pekne vlasy a vlastne ziadne zdravotne problemy teda aj menstruaciu ktoru uz nemam 9 mesaicov....ppp mi vzalo vsetko!chcem byt zdrava a budem preto bojovat lebo uz nechcem patrit medzi ppp....baby kiez bych ste aj vy dostali rozum moc vam rpajem sa z toho dostat.a radsej budem pocuvat vycitky ako skvrkanie v bruchu.
Odhodlaných za zdravým.
Iwi, kiež by takých odhodlaných ako ty bolo viac... :( Držím palce.
baby mne uz zacinam byt naozaj jendo ze priberem lebo ot potrebujem surne...neviem co mam uz robit s tymi vlasmi berem 4 mesaice tabletky na ne plus vodicky a stale padaju a padaju osm z othot zufala co mam robit?kedy vam prestali padat vlasy? moj jedalnicek dnes
R:100g celozrnna bageta s natierkou a kur.sunkou+paradajka
d:rajo mnam duo jogurt
o:pecene kura so zemiakmi+calamada
porova polievka so syrom
ol:broskyna
v1:3 parene buchty
V2:asi si dam dake pecivo+zelenina
Baby prosim poradte mi.ja osm uz z toho hotova ved takto mi neostane ani vlas.co mam robit?moc dakujem...prisaham ze ani jedna vycitka koli jedlu.je mi to fakt jendo len chcem spat svoje vlasy a zivot.
purpleness
ty sa mas ako?? ako pokracujes,?, vsetko ok?, co vaha???
no ja som papala uplne ze v poho, stihla som okostovat aj spanielske papanicka, papala som aj take veci, ktore by ma doma nenapadli, aj sladke...
no samozrejme som aj dost plavala, a chodila som behat po plazi, a tiez som miesto miestnej dopravy volila prechadzky, takze osm to stihala predpokladam spalit :)))
nikki prave ked nejes neschudnes, prave vtedy si uklada telo tuky do zasoby
moj zatial den
2ks parky 1krajec chleba
a 4 kocky cokolady.
iwa,
obdivujem velmi tvoj pristup a drzim palceky!! Vidno ze si si presla svoje, a mas moju podporu! Len nam sem pekne pis tie tvoje jedalnicky, ktore si sa naucila v Pezinku :) Sice, ja by som po nich urcite pribrala 5kg minimalne... Asi mam pomaly metabolizmus alebo co... Podla mna ty mas rychly. Velmi rychly :)
viki123,
ahoj, pacia sa mi tvoje jedalnicky, hlavne ze vela tekutin pijes :) Ale semtam sladkost moze byt nie?? Napr. take palacinky si doprajes? Drzim palce, aby sa ti darilo a nemyslela tolko na to zdrave stravovanie :)
futuristka,
urcite nepriberes z tvojho jedlanicku!:) Viem, poznam ten pocit ked sa cele dni nehybes, len sem-tam a iba jes, ale ver mi, kolko ludi sedi cely den v praci na zadku, zjedia normalne velke porcie a maju to tak kazdy den, ale nepriberaju.
Takze pokoj, a na prechadzku v najhorsom mozes ist aj ked prsi :))
ahoj elisabeth,
mozno sa cudujes tej chybjucej menstruacii, ale nediv sa. Ja tiez so svojimi 53kg a vyskou 170cm nemam menzes 2 roky a poviem ti je to len kvoli tukom ktore mi chybaju a preto si telo nemoze produkovat hormony potrebne pre pravidelny cyklus. Predpokladam ze je to tak aj u teba... teda neviem, mozno v tom bude nieco ine, ale to moze vediet len tvoj gynekolog.