Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

silvus28

iwus, na vyvolávačku treba mať aspoň 48 kíl, koľko máš ty? A ešte tie vlasy: skús si dať vyšetriť komplet biochémiu krvi, možno to vo veľkom chýba nejaká dôležitá živina,napr. kremík alebo zinok alebo vitamínyy B, vtedy padajú veľmi vlasy, mne napr. chýbalo to železo, mala som isté problémy z toho, a ako beriem železo v tabletkách, už mi nič nie je...

silvus28

iwa333, len jedz, keď budeš takto jesť a keď aj priberieš, to vypadávanie vloasov sa naisto zastaví:o)
Môj jedálniček na dnes:
R: nestihla som
D: káva
Obed: uvidím, nemám na nič chuť, tak buď len káva alebo keď ma donútia, tak dusenú rybu s kuskusom a kapust. šalát :-(((
Ol.: asi jablko al. marhuľa
V: biely jogurt s vločkami
Pribrala som od včera o 100 gramov, je to málo, ale neviem z čoho priberám!!!preboha, to už nemám jesť ozaj nič???

elisabeth_

niki999 ja tiež niesom daka chuda velmi, ale nemam podvahu takžetiež tomu nerozumiem a strašne mi padaju vlasy, ked sa cesem tak hned na hrebeni vela vlasov- zakazdym:(
beriem aj zinok, ovocia a zeleniny jem vela, aj bielkoviny, tuky a sacharidy samozrejme obmadzujem ale to už roky a odrazu toto? aj vlasy aj menzes?

viki123

dnes:
R:125g Activia čučoriedková+banán
D:0,75l mrkvový nektár(mrkvová šťava,cukor,citrón)
O:zelen.polievka+celozrnné cestoviny s bazalkou,bielym jogurtom a zeleninou(mrkva,10 cherry
paradajok,paprika)
Ol:cherry paradajky+nastrúhaná mrkva,100%jablkovo-grapefruit.džús
V:3dcl yoghurt drink jahodový(jogurtové mlieko)a banán
V2:3dcl sójové mlieko+nutridrink
pitie:1l Rajec miner.púpava,1l 100%džús,0,75l mrkvový nektár

nikki999

Purpleness

ahoj, vitaj doma :P tak sa snazim netrapit sa tymi kileckami, ale je to tazke ! radsej sa fakt nebudem vazit ! aj teraz som sa vazila asi po dvoch tyzdnoch...alebo mozno ze som pribrala kvoli tomu olovrantu ? alebo si na to musi telo zvyknut ? ja uz fakt neviem... ci teraz jest alebo nejest ! aj dneska som to pokaslala ! :( radsej uz tu ani nebudem vypisovat jedalnicky .... ale pomohlo mi umytie zubov a rychlo zuvacka :) takze som sa zastavila !! nedopadlo to az tak zle ako som zvykla, vedela som to stopnut ! strasne ma sere ta choroba - mam zapal tvarovych dutin ci co ...... :( neviem dokedy to bude este trvat ! ... a vobec nemozem behat:( strasne mi to chyba.. citim sa taka slaba, bez energie ! ale nesmiem sa vzdavat ! :)

inac s menzesom mam aj ja problemy ... teraz chodim kazdy mesiac na vyvolavacky....asi to bude tym ppp ? :( ale ja si absolutne nepripadam nejaka podvyzivena alebo neviem co ! mam normalne tucne brucho, siroke boky! ziadna vychudnuta...neviem preco nemam ani menzes ........

viki123

ahoj,Purpleness,ďakujem,aj ja ti veľmi držím palce...veru,snažím sa dodržiavať pitný režim:)bez vody to proste nejde...hm,a sladkosti?neviem,nemusím ich,nejak mi moc nechutia...ja mám oveľa radšej sladučké ovocie a džúsy:Da sušené ovocie:)ale budem sa snažiť toľko na to nemyslieť,aj keď neviem,či sa mi to podarí...no chcem hlavne konečne zoskočiť z toho nekonečného kolotoča ppp,aj keď to bude ťažké a viem,že ešte veľakrát spadnem:/...

iwa3333

smajliQa, lenze ja uz takto papam vyse troch mesiacov...bola som aj v pezinku tam som davala takmer 100% a to sa snazim stale si zahcovat nic neznizovat i ekd obcas a smyknem co sa tyka vyberu jedla...a moja vaha stale stoji comu nechapem.zajtra sa budem vazit tak hadam toho pol kila mam uz hore.chcem sa baby opytat ze kolko musim mat min kg aby som mohla ist na vyvolavacku na menstruaciu?myslim ze aj z toho mi padaju tak strasne vlasy lebo mi chybaju hormony.baby ono to ide verte mi ako velmi dokazeme byt silne nejest tak velmi dokazeme byt silne jest!ja viem ake ot je tazke mala osm obdobia kedy osm chcela umriet potom ze chcem navzdy ostat hentak zit a nakonec som sa orzhodla pre normlany zivot.nik nas nedonuti iba my same musime vediet co chceme a ja chcem normlane zit!

elisabeth_

Vau takže baby postihali už aj dovolenky :) Aspon ste sa vyhriali, ked tu je taka zima:)

Purpleness ahoj, no može to byt aj tým, najprv som myslela že budem len daka nachladnuta ale to by už preslo. Pojdem ku gynekologičke čo mi povie. A ty už 2roky vkuse nemas? A nejdeš to nejak riešit? Nebojíš sa že nebudeš moct mať deti?

dnes:
R: nestihla som
D:nic
O: šalat z 3paradajok a 1papriky
Ol: červeny melon
V: 2paradajky, paprika a zase červeny melon
Zbožnujem melony ♥
rano vaha 50kg