Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

alexandraaaa

presne tak el. :( nenávidim sa..inak dneska v pohode nezvracala som ani nic, ale citim sa zle..nejaka tahsia..a ten pocit ze sa ta hniloba vo mne skvari.ach preco ja :(

elisabeth_

alexandra
jaj prepač, citala som si ešte aj ten prispevok pred tebou tak som si to dako splietla dokopy. prepač. je to naozaj smutne že to až tak dopadlo, nabuduce sa ti to už dufam nestane. si asi cely den odolavala tým hranolkam a večer si to už nevydrzala co? :( poznam...
dnes si sa ako drzala?

alexandraaaa

viem ze je zle to co robim ze sa rezem.ale mala som neskutocne silne vycitky a nedalo sa to zvladnut bol som ako v tranze..fakt sa to nedalo,zrychlil sa mi dych a uz to bolo..chcela som sa potrestat za zle sa musi trpiet..

elisabeth_

alexandra, prečo sa režeš? Toto neuznávam, chápem že máš výčitky alr čo ti to pomože? Mysliš že to je pekne take dorezane ruky? Keď sa chceš potrestať za to, že si toho pojedla, tak sa vyber von a riadne cvič behaj, budeš mať aj lepšiu naladu a aj spalis kcal a budeš riadne. Nechcem aby to vyznelo tak, že cvičenie je za trest... a pri váhe 42kg keby aj 1-2kg pribereš, ba aj 5 tak by som sa nerezala koli tomu.

iwa3333

, no ja mam silvus 42 kg.takze na vyvolavacku si asi dlho pockam :Dno skusim ist na tie krvne rozbory len idem v piatok na dovolenku na dva tyzdne cize to uz asi netsihnem ale tak posnazim sa.i tak vysledky budu neskor.len ja sa uz fakt bojim ze dovtedy mi nic neostane ved mne padaju vlasy asi pol roka.a to dost.nieze trochu.som v tomto dost bezradna.a beriem tabletky na padanie vlasov a tam by mali byt vsetky tieto zlozky a brala osm aj zinok 3 mesiace.proste cele zle:( moj dnesny jedalnicek

R:celozrnne zemle s natiekrou +zelenina
d:jogurt mnam duo
o:pecena ryba s pecenymi zemiakmi
paradajkova polievka
ol:broskyna
v1:spagety
v2:asi si dam cotagge syr

ach baby....pomoc konecne jem a aj tak nic z toho.a davajte si pozor aby ste ani jedno jedlo nevynechavali lebo takto si spomalujete metabolizmus potom si telo bere aj to jendo jablko co zjete.najhorsie je nejest.aj ked len kusok z dacoho dolezita je pravidelnost.

Futuristkaa

silvus to nieje ze nemas nic uz nic..ale obavam sa ze si sa dostala do fázy "priberám aj z jablka"..nemože to byť tak?
R- plátok celozrnného chleba
O- cestoviny s grankom
V- bude kaleráb
2V: čerešne

elisabeth_

tak dnes to bude:
R: nestihla som
D: 3kiwi
O: zapečena cuketa s paprikou a cibulou
Ol: melon
V: melon
nevadi že jem večer melon?