Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
alexandra
hej chapem ako myslis ale ver že to nevidno na tebe,že si tak neskoro papala, to si len namyslas, ja to tiež robim a je to všetko len o čisle na vahe. som rada že si sa držala a neboj všetko bude dobre, len ked budeš mat chut sa rezat, musis tomu odolať, nikam to nevedie radšej sa vyplac
Purpleness
no ved to ja som si tiež ista že to budem lutovat ja som už aj tu antikoncepciu mala ale citila som že priberam a hrozne stavy som mala tak som ju vysadila a už ani nechcem, rozmyslam nad vyvolavackou ale to sa tak neda riesit každy mesiac..hrooza
dnes:
R: jogurt,2kiwi a par malin
D:kava
O: 250g odtucneneho tvarohu s paprikou,20g odt. tvarohu s malinami
Ol: ribezle
V: cuketa na prirodno bez oleja, zavarane uhorky, asi 4kolieska morcacej sunkovej salamy, 20g odtucneneho tvarohu, 2dcl nizkotucneho zakysaneho mlieka
neni to moc?
Purpleness
velmi mi pomahaju tvoje povzbudive slova ! ... a fakt uz sa citim pri kazdom prejedani trocha silnejsie a viem to zastavit !! ... uz si nevravim ze ked som zacala tak uz je to jedno a prezerem sa maximalne .... aj ked to prezeniem trocha, ale viem si povedat stop ! dakujem !!
s tym menzesom... mne vyvolavacky zatial pomahaju...klop klop ... ale bez nich to nedostanem ! ... tebe fakt ani to nepomoze ? och.. to by som uz stresovala poriadne ....
tak dnes to bolo:
r: ovsaky,jogurt,visne
d: marhule s polkou tvarohu ( 125g )
o: zapekana cuketa s paradajkou a krupicou a syrom-znie to divne, ale mnamka to je :D plus kopa zeleniny
o: meloooon-konecne :) plus 4 platky syra-ementaler
v: platok celozrnneho chlebika plus cuketova natierka, plus 2 platky syra plus zelenina
a pohyb este stale nulovy :( bohuzial ten zapal ma nechce zatial opustit ! Uz tyzden... asi preto ze chodim do prace a nelezim :( ale dufam ze cez vikend si uz pobezim! ... :) aj tak sa neprejem dovtedy !!!
vcera som sa tiez drzala, a predvcerom som to pokaslala tym ze som si na veceru dala misku marhul, potom jednu taku malu tvarohovu tycinku ze " turo rudi " z madarska :) a potom kusok torty-takej zelatinovej.... a este jeden kusok patizonu vyprazaneho v nejakom cesticku..hmmm....:( skoda ale ideme dalej !
takze dnes
R:dve buchty s natierkou+zelenina
d:jogurt tiramisu
O:paradajkova polievka so syrom
zemlovka
ol:jablko
v1:francuzske zemiaky
v2:keiserka s natierkou +paradajka
a kupila osm si to zelezo tak hadam mi to pomoze na te vlasy...
SmajliQa - ako sa ti darí? :)
vcera som papala:
R: asi 125g odtucn. tvarohu+1broskyna, 1 celozrnný Bebe keks, 4 para orechy
D: bananove Latte, 1 kavovy keks
O: zapekane horne kuracie stehienko s hribmi a rezancami, 3 PL cokol. zmrzky
O: 1 biela Activia
V: miska cerv. melonu, 1 celozrnny chlebicek s cottage syrom+1/2 papriky, 2 cok. bonbony :))
ako vidite, jedla som casto a som radaa :) lepsi sa to, lepsiii :D
nikki,
dakujeem za privitanie :) pri otazke jest ci nejest, vies moju odpoved - JEST! :)) som rada ze som ti pomohla s tymi zubami. Nevaz sa. Naozaj, cisla su zradne... vaha je zradna... skus ked uz tak sledovat ci ti nohavice su uzsie, alebo volnejsie, ale zasa nie kazdu minutu :D chapes :)) A kludne sem napis jedalnicek! Nesmies sa zan hanbit, aj ked si mozno zjedla viac ako inokedy, o to tu ide!! Nehanbime sa! :)
ten menzes asi bude tym ppp... neviem, nevidela som tvoju zdravotnu kartu :) A tie vyvolavacky ti pomahaju? Lebo mne ani jedna nezabrala este...
ahoj viki! Tiez dakujem :) Aj ja lubim susene ovocie, hlavne s orieskami :D Inak neviem ci si citala uz aj starsie prispevky, ale smajliQe som vtedy vravela o tych padoch... Jednoducho to treba vydrzat! Cim viac takychto zachvatov budes mat, tym budes silnejsia, a posilni ta to dalej, az nakoniec budes mat zachvat len par krat za rok, mozno nikdy :) Treba pevnu volu, a hlavne nelutovat sa zakazdym... To nepomoze :) ver mi ! :D
SmajliQa,
som rada ze sa ti celkom dari :) mnaam, urcite tam museli skvelo varit! No, ako som uz vravela predtym, mam sa fajn celkom teraz, uz zo mna opadol stres a tak :) snazim sa stravovat pravidelne, furt nieco zobem :D Vahu mam asi rovnaku furt... neviem, dlhsie som sa nevazila.. sudim podla oblecenia :)
elisabeth,
no, zial, nemam 2 roky menzes... sice za ten cas som ho mala 2 krat, ale to je tak vsetko... Vies, mam zmiesane pocity... Na jednej strane sa hrozne bojim ze nebudem moct mat deti a ja pritom po nich hrooozne tuzim... Asi dufam v zazrak, ze nejako bude :) Urcite to este olutujem... Ale po lete pojdem ku gynekologicke, nech mi uz da antikoncepciu - tak uvidime... ktovie ci to pomoze...
Tak dnes dievčatá zas otras! Cukor a cukor a cukor...
R- jogurt jogobella
S- jablko
O- tvaroh s džemom, puding ten z obchodu(176kcal)
V- musím dať nejakú mozarellu- hlavne žiaden cukor
dnešok:
R:Activia čučoriedková a banán
D:100%pomarančová šťava s dužinou,pomaranč
O:mrkvová polievka+celozrnné špaldové cestoviny so zeleninou(mrkva,paprika,cherry paradajky)a biel.jogurtom s bylinkami
Ol:ovocná miska(jablko,nektarinka a čierne ríbezle)
V:135g Probia jog.lesná jahoda+banán a čerstvé jahody+2dcl milblu jogurtové mlieko jahodové
V2:3dcl sójové mlieko s vápnikom+nutridrink
pitie:1l min.Rajec púpava,1l Bonaqa červ.pomaranč,0,75l 100%pomar.šťava