Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
skusim to pozriet u seba, co mi vyrata a odpisem ti.
ahoj evcca
mne tam pisu hrozne somariny, ked si chcem vyratat kolko mam coho prijat.
pisu, ze by som mala prijat 53 gramov bielkovin, 65 gramov tukov... co je este vcelku ok, teda snad,, no ale kazu mi prijat 415 gramov sacharidov. zblaznili sa???? ved to je ako pre kulturistu ty koxo... sak to by som nedala do seba ani na silu za jeden den!!!
smajlinqa, v com tam pisu blbosti? poznam tu stranku.
R: jogurt
D: 2dcl nizk. zakysaneho ,mlieka
O: odtucneny tvaroh, paprika,asi3 uhorky-zavarane
Ol: nic
V: 200g fazulovych strukov, zavarane uhorky, paradajka
2l vody a veľa kavy s nizkot. mliekom bez cukru
uz som sa to tu pytala vo viacerych temach, vie mi na to niekto opodvedat???
chodite na stranku chudnutie-ako?
pisu tam hrozne blbosti..
cayenne
mozno len trosku, ale tak na to, ze vtedy som jedla raz denne, a aj to len napriklad chipsy, alebo kavu, alebo magnum... alebo tak... tak sa to ani porovnat neda, kedze teraz jem zdrave veci a viac krat denne :)
ty co si mala dnes dobreho? :)
R- klasika kakauko
D- latte
O- kuracie prsia,zemiaky,rajcinovy salat
O- melon, jablko
V- zemiaky,kuracie prsia,rajcinovy salat
viem ze rano som tomu moc nedala, ale mala som taketo chutky, tak som si to dala takto :)
Smajli
tak vidíš, vlastne si teda ani nepribrala, že? Som rada, že sa ti takto darí udržiavať váhu i postavu. ;) Len tak ďalej a som zvedavá na jedálniček. ;)
alexandra... je ti uz lepsie??
co si ranajkovala??? co mas na obed? papas normalne? radsej sa najedz teraz ako zase dostat nejaky zachvat o pol noci, jasne???
bolo mi hrozne ked som si precitala ze si sa zasa porezala, a ze si mala vycitky... musime to nejako zvladnut.
purpleness...
ako sa dari?
ahojte baby.... ako sa dnes mate?, ake mate papanicko?, ja som v praci... napisem vam co mam nachystane...
cayenne :))
dakujem za opytanie, dari sa mi fajn,,, dnes je to 37 den, co sa stravujem normalne. nemozem povedat ze je to bez vycitiek, obcas mam hrozne stavy, ale byvaju to vacsinou take 5 minutovky a viem ze to prejde zas.
papam 5 krat denne... tak hadam sa dam dokopy
inak vazila som sa po mesiaci, a mam nieco cez 52 kg... nechcem to zakriknut, no.
Purpleness,ja tiež:-)a hlavne tie zmesy sušeného ovocia a semienok,napr.slnečnice-mňam:D
no,to máš pravdu...len je to tak ťažké...a keď si už myslím,že je všetko konečne fajn,som presvedčená,že už žiadne také pády nebudú,že budem silná,vtedy to príde zas a je po všetkom...Ale naučila som sa,že nieje hanba spadnúť,ale zostať ležať a nepostaviť sa...Lebo je silný ten,kto spadol a dokáže sa postaviť!takže toto ma hná dopredu...a snažiť sa nájsť zmysel života,že je toľko pekných vecí,prečo sa oplatí žiť-naplno:)aj keď často na to zabúdam,vidím všetko čierne,cítim obrovskú beznádej a strach...ale presne tak,dúfam,že to bude čoraz lepšie...aj keď to nebude ľahké,neviem,čo ma možno zajtra čaká,či zas nespadnem...no viem,že treba mať naozaj len silnú vôľu,premôcť a nevzdávať sa,aj keď sú pády,ale to je znak,že kráčame:)asi len tak sa dá vyhrať:)...