Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
SmajliQa určite nie, raz som mu písala aj mail, chcela som radu ale on ma uplne odpísal. Veľky prijem odporuča, to by som musela cely den behat aby som schudla pri tom.
Všade sklonuje len slovo tucny. napr tucny ludia chcu len jest, nehybu sa.. ako sa hovori-podla seba sudim teba
eli
a uz vobec nemoze radit zenam si myslim... a hlavne takych ktore si presli PPP alebo anorexiou.
164/50 a dalo ti to 394 g sacharidov?? ja mam 166/ 52 a mne to ukazuje az 415..
no neverim proste tomu co tam pisu,, neviem...
vyzna sa v tom niekde lepsie ako my?
SmajliQa, asi tak lebo on ked zacal chudnut tak bol riadny sud, a ak predtym jedol milion kcal denne tak mu bol takyto "dietny prijem" asi dobry:)
164/50
evca no tie sacharidy ti to tiez vhyodilo pekne vysoko.. kolko vazis?
eli
ja som tie nazory od toho Mira nikdy necitala, pretoze si myslim, ze to co pomohlo jemu, nemusi pomoct ostatnym.
nech sa on riadi podla toho, ja sa budem riadit podla seba.. no nie???
no pise mi to 9307kj a 52 bielkovin, 394 cikrov a 63 tukov. ja si tam chodim vypocitat kj, ked mam niekedy vycitky. ale zvycajne mi to vyjde max okolo 6500.
SmajliQa aj podla mna, všetko je podla nich zdraviu nebezpečne, nehovorim že ma niekto schudnut 10kg za mesiac ale podla nich je max 4kg za mesiac zdrave a neviem, niektore tie nazory.. Pripada mi to tak, že ten miro si len robi reklamu aby si každy kupoval jeho knihu a cd aj ked je ta kniha aj na nete ale robi sa najmudrejsim. Keby sa mam riadit podla jeho stranky tak by som skor pribrala
ok, som zvedava...