Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
niki999, prosím mohla by si mi napísať ako robíš ten domáci kávový jogurt? Ďakujem veľmi...
Dnes :
R: acidko, káva
D: džús, káva s mliekom
Obed: až 250 g !!! tvarohu s mandľami a 100 ml acidka
Ol: ovocná miska (2 marhule, broskyňa a jablko)
V: biely jogurt s vločkami a orechami
R-cottage
S- musli tyčinka(90kcal)
O- rezeň v cestíčku,opekané zemiaky (PANIKAAAA)
V- len nejaké jablko lebo z toho obeda som úplne vyplašená:/
robila som s mamou pernik- tak krasne vonia na cely dom, mam dilemu-dam si ? nedam si?
ahojte.. tak dnes to bolo:
r: ovsaky,hrozienka,jogurt,marhule
d: domaci kavovy jogurt,polka bananu,tvaroh
o: zapekana cuketa,paradajka,krupica, plus zelenina
o: melon
v: dve plnene papriky so zmesou cottage,cibulka,cesnak,olivy,vajicka,horcica....plus trosku domaceho kravskeho syra plus zelenina
este furt ziaden pohyb :( len hra so psikom....a cely den 3 litre vody plus liter bazoveho caju
viki
nebolo by lepsie miesto toho nutridrinku dat nieco ine???
uzi si dovolenku, snad ju budes mat pokojnejsiu ako ja, lebo ja som to tiez chcela brat ako uzdravovaciu dovcu, a opak je pravdou,,,,, nemala som pri sebe svoju mamu, ktora pri mne stoji, nemala som svoj meter, s ktorym sa casto meriam, a tak podobne.. no... ine jedla, ine nutricne hodnoty... ine porcie,
daj si pozor aj na alkohol... no... je toho vela...
ahojte,tak ja sa s vami dnes lúčim,lebo v noci odchádzam na dovolenku:)k moru na 2 týždne...už sa táák teším:Dlen dúfam,že všetko bude ok,hlavne to papanie,a nebudú žiadne pády a depky...že to bude taká "uzdravovacia"dovolenka a vrátim sa aspoň o jeden krok dopredu:)
ešte hodím dnešný jedálniček(moc som toho nestíhala-cestovná horúčka:Da ešte ma nejako pobolievalo brucho:()
R:Activia čučoriedková
D:100%jablkový džús
O:celozrnný kus-kus s nastrúhanou mrkvou
Ol:125g biely jogurt+nastr.mrkva s citrónovou šťavou
V:čučoriedkový jogurt+banán
V2:3dcl sójové mlieko+nutridrink
pitie:1,5l min.Rajec materina dúška,0,5l Magnesia citrón-eukalyptus,0,5l 100%jablko.džús
...tak sa majte a držte sa...baby,držím palce:)
smajlinqa, tie cukry zavisia aj od fyzickej aktivity. ja teraz nesportujem, jediny sport je behanie okolo takmer 1rocneho syna.
bj ty sa tusim necitis, ako mozes do temy, ktoru zalozili dievcata, ktore presli ppp alebo anorexiou, ze cely den nic nejes..
BJ
dobry jedalnicek :D
elisabeth..
presne tak. moja rec...