Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
tak si udrž ten pocit stastia a nestupaj na vahu. predaj ju, daj ju do smetí. lebo celý zivot sa ti bude tocit stále o váhe, jedle... A stratís priatelov, kamarátov, vsetko... a budes plakat , ze si sama atd...
doodie presne-ked mi niekto povie že ako ty dobre vyzeras, alebo aka si fajn- hned sa vidim s licami ako vykysnuta buchta a ritou a lodny kufor takže tak.
Ja by som veľmi rada kaslala na vahu ale moj svet sa toci len okolo jedla, vahy,zrkadla, kalorii... Striedaju sa obdobia ked sa drzim a je mi super som štastna ale potom pride takyto den zlomova situacia ked bratovi peciem kolac ktory krasne vonia na cely dom a hopla pojem všetko co mi neujde lebo s to chcem všetko dopriat a vynahradit a zrazu stupim na vahu a možem zacat odznova sa dostat na cislo 48 :((( ukažkovy kolotoc:(
viem o com hovoris. krásny deň, šlapneš na vahu o 10 deko viac a krásny deň je v háji... poznám tie zmeny nálad... To, že vám robí dobre, ked vám niekto povie aké ste chudé, vychrdnuté... To ak vám niekto povie, že ste pekné, tak to dokážete hned premeniť na to, že aké ste tlsté...
kašli na váhu. Nestojí to za to. PPP nie je štastie...
doodie, neviem:( Je to o psychike. Ak vidim na vahe co i len o kusok viac mam cely den zly, som nervozna na každeho bezdovodne kricim a ked mam menej na vahe tak je den pre mna krasny. Milujem pocit ked mi ludia hovoria že som schudla a že som chuda.
Aj ked nikto nevidi ake cislo mam na vahe ci jej to 48 a ci 50 pre mna to znamena veľmi vela. 48-mega super 50-fuj obezita- tak sa citim, hlupe vsak?
Alice,
skor mi je to luto akoby ma to malo potešiť, lebo viem ako sa hrozne citiš a cely vzorny den je zabity dakym humusom co už ani nevieš že si jedla- myslim že už nemas v ustach tu chut, inak vieš veľmi dobre že si to jedla-hadam vieš ako to myslim:D
Nuti ma to rozmyslat toto prejedenie že načo mi to bolo dobre? len co mi je teraz zle, mam hrozne vycitky, mala som strihat kamarata ale musela som to zrusit lebo mi hrozne skrka v bruchu a nemožem ani stat take ho mam plne:( A naco to bolo dobre? No neviem... Zbytocne zničena snaha... Nemam slov FUUUUJ
Od dnešneho dna slubujem sama sebe pre svoje štastie a postvu-nebudem jest nic kde je muka-je to u mna ako taky spustac zlych chutok:( takže len nizkotucne mliecne vyrobky, zelenina,chude maso a ovocie-doobeda
Zajtra som chcela že si dam cely den len kavu ale zbytocne by som si spomalila metabolizmus nie? tak si dam bud cisto špenatovy den alebo cisto melonovy-asi skor melon...
alicka ak ta to potesi nie si sama kto má zachvaty placu... a to nie som ani ppp... ale kvoli takej kamoske revem.....
preco je ta vaha pre vas taka dolezitá?? dolezitejsia ako cokolvek ine??
Ahojte,
Eli možno ťa to trošku poteší aj ja som mala dnes záchvat....Celý deň som sa držala a teraz som zjedla 3 muffiny (2 z donútenia)čo je asi 45% dennej dávky, a 200 gramov solených chipsov.
Som hrozná nenávidím svoje telo, chyta ma panika a záchvaty plaču, mám chuť to vyvrátiť ale neurobím to tá bolesť mi zato nestojí aj tak by mi to nešlo...
Eli ako si na tom?
len tak...
www.psychiatria-casopis.sk
+ som zabudla asi 4 marhule, 2 nektarinky a ešte určite dačo.. och:((
Dilema vyriešena, perník som si dala a skončila som prejedena s vycitkami. Som v koncoch sakra. Tak dnes
R:jogurt
D:slavny pernik asi 4kusky
O: uhorka s odtucnenym tvarohom
Asi o hodinu až do teraz: chleba s lekvarom asi 4ks, pernik asi 5ks, nanuk, zase chleba s horčicou kuracou salamou paprikou vajcom 3ks,2parky s horčicou, zemiakove lupienky tie biele a počkat ešte asi za 1PL tvarohu s lekvarom
mna asi porazi. chcela som už zacat jest normalne ale to sa neda a neda:( potom to už preženiem. nemala som si dat ten pernik, chcela som to vyskusat a dufala som že mi prestanu padat vlasy a pride menstruacia ked budem mat prijem okolo 900kcal ked teraz mam asi 600kcal ale nie, ja sa musim prežrať:( co mam robit?
:( ako mam zajtra zase jest?:( nechcem pribrat:( mám nutkanie ist zvracat,hocico len aby som nepribrala ..