Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
ved to...
ide z liečenia domov... mozno vám sem napíse... (mozno sa nahnevá, ze tu o nej píšem...)
vidite, viete ake to ma nasledky, co vsetko zle to robi.. a stale je to choré myslenie vo vás. neodsudzujem vás. verím, ze ste sikovné, mudre baby.. len tá potvora vám nechce dat pokoj. Dokázete sa toho vzdat a mat krajsí zivot ako zivot s anorexiou. stoji za to bojovat, i ked sa nedarí. dobru noc vám prajem.
veru ale teraz som na tom už lepšie. ešte pred par mesiacmi som bola na tom tak že som vydržala 5dni nejest NIČ,nemohla som prejst ani na WC lebo by som odpadla ale bolo mi to fuk lebo som sa citila lahka a chuda ale mala som viac kg ako teraz, už nikdy nechcem zaziť tie stavy ked som hladala na internete kolko kcal ma cerešnovo-smotanovy caj
doodie
veru alice ma pravdu. Ona si uvedomi ked sa bude cesat a na hrebeni jej ostane chumac vlasov a na hlave ich bude každym dnom menej a menej ked odrazu nebude mat kramy a zacne rozmyslat o buducnosti, že by chcela mat deti ale koli tomu že saq nechce liecit ich mat nemusi
PPP je zakerna vec
je to závislost. ved to, ze na jednej strane chces byt zdrava a na druhej vychudnuta. a ono to dokopy proste nejde. mozes byt zdrava, ale musím si pripustit, ze priberies. a to, ze jedno deko hore a koniec sveta a trestás sa za to nasledujúci den napr. nejedením, prípadne ked uz jete, tak akurát kávu, jablko, nízkotucny jogurt...
brucho sa nafukne, ale to uz ani nie je jedlom, ale skôr tym nejedním. (ako podvyzivene deti v Afrike)
Alice, ja tiež byvam s rodicmi ale oni nekontroluju co jem. Mama sice vidi že nejem "normalne veci" teda okrem toho kedy mi prepne ale nenuti ma do nicoho.Je rada, že vobec daco jem si myslim.
Uff tak ti drzim palce u babky, babky su take že papať musis, hotovy vykrmovy tabor.Neboj sa zvladneš to, na kolko ideš? Budem držat palce:)
A vlocky a jogurty su jedlo-pre mna dokonca hlavne jedlo dna niekedy.
Inak chcem skusit urobit si doma domaci jogurt, uplne light-budem sama dobre vedieť co tam dam
To je asi naša prirodzená reakcia Chceme byť chudé za každú cenu, zdravie je pre nás druhoradé, v tom našom chorom zmyslani.
Má zdravotné problémy? Stata krámov, padanie vlasov, nespavosť, zvraty?
Ona sama si musí uvedomiť, že sa potrebuje liečiť.
veru, človek sa snaži darmo pochopit, to co sa nam odohrava v hlave je tažke a komplikovane, pre niekoho nepochopitelne a malicherne, niekto si mysli že sa nemame od radosti a nudy s nicim inym zaobera a stracat cas s kaloriami a cislami a gramami ci kilami ale je to ako zavislost
V podstate ani neviem co mam ci anorexiu ci bulimiu ci zachvatove prejedanie ci co ale už to nechcem. Chcem byt slobodna ale žial chuda:( Nemam momentalne ani jedno lebo moje brucho momentalne konkuruje kamaratke ktora je v 7. mesiaci takže diky žradlo.. Nie, diky MNE a mojmu sprostemu podlahnutiu
Eli,
asi sme si pridlho odopierali jedlo a teraz zjeme všetko čo vidíme:( presne tak ako opisuješ
Zajtra si daj niečo nízkokalorické určite nehladuj obávam sa že by sa to zopakovalo.Melón bude fajn.
Ja by som rada jedla zdravo(jogurty, tvaroh,vločky), no žijem s rodičmi a tí mi to nedovolia... nepovažujú to za jedlo.
Teraz odchádzam ku babke, musím byť silná a jesť všetko.
Drž sa, zatial.
záleží.. a dnes mi povedala, ze chce byt vychudnuta, ze sa nechce liečiť... :(
tak som v ... uplne... Neviem, citim sa taka bezmocna a pritom neviem ani pomoct..
Doodie,
to čo pre normálneho človeka zamená iba čísielko na váhe pre nás znamená úplnú katastrofu(ak sa posunie nahor je to naše zlyhanie :( ),aj keď si musíme dať o gram viac alebo niečo z naších "zakázaných" potravín to je už hotový horor :(, znie to strašne, nie žeby sme nemali iné starosti, ale hlavné je jedlo...
Človek, ktorý trpí ppp, kričí o pomoc a svojou chudosťou chce ukázať, že má nejaký problém, zažil niečo za čo sa chce potrestať.
Tvojej kamarátke držím palce...
Nie každý človek sa snaží pochopiť čo sa nám deje v hlave, musí Ti na nej záležať.