Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
staré fotky asi ani nemá. má taku kde je naozaj pekná, teda podla mna... a ostatné ktoré má, aj teraz, povie, ze je tlstá... a pritom... :( a chce este menej... :( neviem ci chce skoncit zase na hadičkách a na uzavretom, alebo co ja viem.. začínam tomu čím dalej tým viac nerozumieť...
Lebo ja mam večeru max o 18:00-riadim sa tym že po 6nejem ale bola som na kave s kamoskami tak som prisla asi okolo pol7 a to hned ako som prisla som sa iba vyzula a sla jest tak asi preto že som daka hladna, ale dotklo sa ma to, blbe že?
Tak ako hovori Alice, musi si sama uvedomit že treba daco robit lebo tym že to jej budeš ty hovorit sa ti može aj zacat vyhybat
Eli ma pravdu radsej nekomentuj co je kolko je , ba dokonca sa tvar ze nic nevidis. Pockaj kym sa bude chciet sama rozpravat o jedle.
Jedine slovo dokaze vsetko zmenit :(.
ale na druhej strane ona ani netusi ze mas PPP. Mozno keby vedela, tak ti to nepovie. Preco sa jej to zdalo moc? Ved to je samá zelenina neskodná.
Doodie,
pokúsim sa :). Mne napríklad pomohlo ked som sa raz uvidela v zrkadle nakupnom centre. Videla som svoju prepadnutu tvar, vypulene oci, kruhy pod nimi, svoje znicene vlasy vtedy som si uvedomila ze musim nieco urobit, ze ostatni asi maju pravdu ked hovoria ze som chuda.
Skus jej ukazat jej stare fotky, mozno si uvedomi tu zmenu.
Alice viem že rodicia to myslia dobre,priatel a jeho rodina tiež vedia o tom ako sa strevujem, nevedia že mam PPP len že drzim diety a tiež neustale kontroluju co jem, ale aj tvoji rodicia to myslia dobre, len je to castokrat horsie lebo je pod tlakom a ty chceš ist na to pomaly že? pomaly si zvykat na vyssie davky aby si aj nepribrala tak ako ked zacnes odrazu. Ale oni si nedaju povedat..:(
LETICIA hej presne ten som myslela:D
ja som hned hladala kolko to ma kcal, sacharidy a všetko
Doodie tomu ver že neskodne slovo može veľa zmenit včera som si otvorila fazilove struky-konzervu a nakrajala som si paradajku a uhorku a ked som to zjedla sla som si po dalsiu paradajku a mama že ty co si taka hladna, tak som sa nahnevala a nechala som ju tam.prislo mi to smutne
ani neviem, ci som o takom caji pocula, len ma trosku zarazilo, o tom hladani kcal. :) pre mna je to prote ochutená voda. (ked to tak nazvem) :)
Alice, to zvladnes, neboj. Babku, jednym uchom dnu, druhym von.. :)
A dovol si pripustit, ze si pekna. viem, ze mnohí zdraví ludia si neuvedomuju svoje slová pri vás, pretože vás nechápu. nechápu ako vám jedno, pre nich, neškodné slovo môže ublížiť a v momente zmeniť náladu.
nepocul/a si o takom caji? pickwick take maju, ja mam doma visne s jogurtom, nieco cudne?
Idem asi len na 3, 4 dni, och dufam ze babka nepovie ze som pribrala alebo ze sa jej teraz ovela viac pacim.
Keby na mna rodičia tolko netlacili bolo by to lepsie, neustale musim jest pod ich dohladom, sleduju kolko si naberam, musím jest to co vsetci vzdy pod dohladom. Je to frustrujuce. Teraz ked som pribrala chyta ma panika nechcem uz viac priberat nie som chuda.Naladovost dalsi znak, rychla zmena nazorov co ssa tyka vahy, zdravia ppp.
ceresnovo smotanovy caj???