Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

elisabeth_

dnes som si rano nakrajala asi 5kg melon do mysky a cely den som ho jedla. A je fuc... Nieje to veľa? Chcela som si dat lahky den ale pri pohlade do zrkadla mi je zo seba zle, je možne že od včerajsieho večera som mohla pribrat v bokoch 2cm????

silvus28

dnes:
R: acidko vanilkové+džús jablkový
D: ovocná miska
Obed: ryža 120 g s mandľami a varená tekvica
Ol.: bude zasa ovocie
V1: jogurt s vločkami a hrozienkami, orechy
V2: tvaroh so slneč. semienkami, melón
váha mínus pol kila od včera :-)))

elisabeth_

doodie, jasne chapem ja som len chcela vedieť približne že ako vyzera ci to tak moc prehana ale ty to určite vieš dobre zhodnotit. Ty mas na to "zdravy" pohlad:)
Ked si to bude citat tak sa možno nahneva, ale aspon bude vidieť že ti na nej zalezi a robis si starost o nu

elisabeth_

nepodarena
dnes teda niesi sama. Nerob s ty, už teraz nic, ja som sa tiež dnes riadne prejedla, nezmenis to, hlavne ani nerob hluposti, chod spať a zajtra si daj light den a pokracuj ako dodnes
bože ako lahko sa mi to hovori, keby som bola taka mudra aj pri sebe:(

[zruseny3]

to nechcem. mozno v poslednej dobe asi trosku, ale to len kvoli tomu, lebo nejak najprv kona a potom rozmýsla.. ked je neskoro.. byvame spolu dva roky v podnajme, takze ju snad uz ako -tak poznam. a vidim kedy a ako ma zmenu nalady a ked sa zaryje do postele, tak viem, ze je zle... ked chce rozpravat rozpráva. )
prepac, nechcem sem písat jej miery. nie som toho zastancom aby sa to sem písalo, lebo mam niekedy pocit, ze su tu baby co sa potom budu porovnavat. (asi ma bude nenavidiet uz len za to, ze tu o nej pisem, bo sem chodieva, :), no co uz)

nepodarena

prosim mam nenormalne vycitky co som dnes jedla..
cele balenie (300g) nestle cokoladove cerealie, nizkotucny jogurt,zmes suseneho ovocia, banan,melon, zemla, sunka, syr, zelenina, kuracie maso, zemiaky a este o pol 8 vecer cokoladovy kolac !!! asi polku plechu.. mam v sebe cierne uhlie a je mi nanic,, nenavdidim saa !!!! chcem to dat prec.. hned

elisabeth_

doodie hlavne ju do ničoho netlac, povedz jej že je krasna ale nech to neprehana a ked sa bude chcieť rozpravat tak sa bude neboj sa, ona určite vie že ma u teba oporu.kolko vazi a meria?

[zruseny3]

mam pocit, ze jej na nicom nezalezi... skoda... nechcem ju stratit, je to fajn kamaratka, a vlastne moja naj...