Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

snezienka333

elisabeth,

asi sa budem opakovat, ale ješ extremne malo. Za cely den si zjedla jogurt a cuketu. Neprijimaš takmer žiadne bielkoviny a keď nebudeš jest stravu s bielkovinami, moze ti zacat rapidne ubudat svalova hmota a moze sa ti stat, ze jedneho dna uz nebudes moct chodit. Teraz tomu mozno neveriš, ale poznam dievcata, ktore jedli tak malo ako ty, a dopadli tak, ze nemohli chodit, alebo su uz mrtve. Zacni prosim ta normalne jest, lebo hazardujes so svojim zdravim. Na obed si daj napr. mäso s ryzou alebo so zemiakmi - tomu sa hovori normalny obed. A ak nedokazes sama zacat normalne jest, tak by si mala vyhladat odbornika, napr. psychologa, a zacat sa liečit, lebo to ako sa stravujes svedči o tom, že maš poruchu prijmu jedla - nevyliečenu. Neber to prosim tak, ze ta kritizujem, myslim to v dobrom a chcem ti pomoct.
Je mi smutno z toho, ze si mlade baby nicia zivot a zdravie, kvoli iracionalnej tuzbe po chorobnej vychudnutosti, ktora ich NIKDY nespravi stastnymi ale ich moze uplne znicit :(

snezienka333

smajliqua,

tak to ta chvalim, ze si sa rozhodla ist k odbornikovi a liečit sa, rodicov to určite trapi, ked vidia, ako sa im milovana dcera straca pred ocami. Daj potom vediet, ako si pochodila u tej psychiatricky. Podla mana by bolo dobre, keby si chodila na konzultacie k psychologicke. Vieš, ono je to tak, ze psychologovia maju na klienta viac casu ako psychiatri a psychologovia sa venuju aj psychoterapii, co je pri ppp podla mna dost doležite. Psychitri vacsinou iba predpisuju lieky. Ono nejde len o to, aby clovek zacal normalne jest, dolezite je, aby zmenil nazeranie na seba a postoj k zivotu a k jedlu a s tym moze psycholog pomoct viac ako psychiater. Drzim ti palce a daj vediet, ako si pochodila u psychiatra. Aku maš vysku, ak smiem vediet ?

snezienka333

ahoooooooooooj hillary :)

tak vitaj, si tu dlho nebola. Pamätaš si ma ešte? Prosím ta netrap sa kvoli čalamade. Sak je to obycajna zelenina, ziadne kalorie to nema, nemaš dovod mat ziadne vycitky. Aj keby si zjedla nieco kaloricke, tiež si to nevycitaj, tvoje telo potrebuje energiu, aby si sa vladala hybat.

smajliQa

ahoj hilary

hlavne sa nicim nedoraz.. povedz si ako krasne si sa dnes drzala, a neskus to pokazit.. calamada je vyborna, pretoze kapusta je velmi zdrava, a dokonca je vhodna pri chudnuti... takze co si pokazila,?? vobec nic.. daj si nieco lahke este, nejaky jogurtik alebo nieco podobne.zeleninku.

[zruseny3]

preco by mala byt zlá? od obeda si nic nejedla, az teraz tu calamadu? preco sa chces ist "prezrat"? skus si dat teda skôr nieco lahsie, aby si zbytocne nemala vycitky.

hillary

ahojte som spat, mam otazku teda problem rano klasika ovsaky , jogurt
obed : salat - v restike ale zdal sa mi byt strasne maly
a teraz ten problem , doma som nevydrzala a zjedla som asi pol teglika calamady a teraz moja otazka ? je calamada moc zla ? mam sa dorazit uz uplne ci mam vydrzat boze ja mam taku chut sa prezrat len sa bojim potom zase tej depresie, idem si hned pocitat starsie prispevky som zvedava ako sa vam dari :D

[zruseny3]

SmajlinQa aj Snežienka maju pravdu.
Elisabeth, ten melon som si nekupila aj preto, lebo bol veeelmi obrovsky a tie co boli rozkrajane vyzerali divno, a k tomu o chladnicku sa delime so spolubyvajucim. Ale ešte počkám a nejaký si určite kúpim. :)
Tie vycitky musis prekonat. Ide to! Skus nejaku inu cinnost. To ze si dás po chlebe este nieco, musís vediet sama zastavit. Naucit sa povedat, ze proste chleba s maslom a dost. Zdravie je prednejsie!
mnaaam cuketáááá. mám v chladnicke, si spravim zajtra. :)

Silvi, nečuduj sa, svojmu telu dávaš riadne zabrať. už musí byť riadne zblbnuté. neuvažuješ o liečení?

Tiez si myslím, že vlčí hlad príde po čase dlhšieho nejedenia, resp. málo jedenia, a je to proste reakcia organizmu, ktorý je hladný a pýta si potravu.

smajliQa

elisabeth... aj olej telo potrebuje.. ja som to zistila, co sa tyka wecka. ak pouzijem aj trochu oleja, tak chodim na zachod castejsie.. ked som olej nepouzivala a oblukom som sa vyhybala tuku, a dokonca aj semienkam a orieskom a tak... tak som nebola na wecku aj tyzden, aj 10 dni. teraz pohoda,, normalne papam, a na wecko idem kazdy druhy den. viem, ze by to malo byt asi kazdy den, ale ja som vdacna zatial aj za toto.