Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

didi di

silvus ty mas 28 r?si neskutocne nevzdelana co sa tyka fyziologie. vaha kazdeho cloveka bezne kolise 3kg +/-,kvoli zmene objemu tekutin atd!ty nemozes fyzicky pribrat za den kilo tuku,ked to kilo tuku ani nezjes!!!ako z coho by sa ti tam vytvoril?precitaj si nieco o ludskom tele a jeho metabolickyxh pochodoch!tvojmu telu chybaju bielkoviny,z par marhul ich neziskas dostatok,zrejme uz mas v p..... ladviny,zadrzujes tym padom vodu,si opuchnuta,tazsia a jasne,ze aj metabolizmus je cely rozhodeny..prosim ta,zobud sa!voje prispevky sa az zle citaju.fakt ma mrzi,ze niekto v 28 este nema dost sudnosti resp vacsie problemy ako par kil hore dole.

[zruseny3]

silvi, tebe metabolizmus vobec este funguje? jes strasne malo. a to co zjes, by som ani nepovazovala za jedlo, ani za dietu. Chodievas k terapeutovi nejakému? Mala by si to s ním/ňou všetko rozobrat. Alebo liečenie. Avšak žiadny reverz a vydržat!

silvus28

ja som taká nešťastná!!!zasa som pribrala skoro kilo, už mám moje maximum - 45.1 kg!!!toľko som tento rok ešte nemala, veď ešte v januári som mala 39.5 kg!!! a to sa neprejedám, stravujem sa diétne...myslíte že to preto že jem málo? ale to by bolo paradoxné...a keby som trochu pridala v jedle, upravil by sa mi metabolizmus a schudla by som, za ako dlho?
Dnes plánujem:
R: 4 slivky + 1 marhuľa, káva
D: jablko, káva
obed: nič, idem na 12. zubárovi (konečne mi urobí tú korunku)
Ol: uhorkový šalát
V: asi uhork.šalát s bielym jogurtom, mandľami a grah. pečivom

elisabeth_

dnes idem ku priatelovi, už to vidim že ma budu chciet štopať ako kačicu, neviem čo budem robiť och :( a ideme aj na kupalisko a tam mi už bude jeho mamina zase hovorit daj si hotdog, pizzu alebo co fuj asi sa tam utopim. ALE NEDAM SI nechcem mat vycitky. dam si salatik ved na tom slnku aj tak nechuti jest no nie? drzte palce baby:)
majte sa pekne a aj vy sa drzte:)

smajliQa

leticia

prepac, som nevedela ze uz mas babo :)
hej s tym porodom je to uplne inak co sa tyka vahy. moja mamina mavala vzdy 56kg a ked ma cakala, pribrala 29 kil, dost vela si myslim, no ale potom to behom chvilky schudla a schudla az na 49....

LETICIA

smajliqa ja som stale mala okolo 48kg bola som tehotna som pribrala 25kg a schudla som bez svicenia a aj jedla som. ale citila som sa lepsie ked som mala tych 50kg

elisabeth_

snežienka,
ta cuketa mala asi 3kg takže myslim že som toho mala dost lebo ako som sem pridala prispevok tak som si dorobila ešte zvysok tej cukety.bielkovin jedavam dost,casto si dam tvaroh,mlieko,jogurty a sem tam aj maso-ale ja maso moc nemusim
ja mam vysku 136cm a vaha sa mi pohybuje od 48-50kg najcastejsie 49kg takže niesom na tom nejak rapidne
chcem sa vyliečiť z PPP lenže sa bojim viac jest,nechem pribrat:(